skip to Main Content
Dode schildpad in vagina van Britse vrouw gevonden op Tenerife
Pixabay

Dode schildpad in vagina van Britse vrouw gevonden op Tenerife

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Dode schildpad in vagina van Britse vrouw gevonden op Tenerife

Pixabay

TENERIFE – Niemand weet hoe het dier op de intieme plaats van de Britse vrouw is gekomen maar iedereen is het erover eens dat men dit nog nooit heeft meegemaakt. In het medische centrum van de gemeente Arona op het Canarische Eiland Tenerife meldde zich een Britse vrouw die zei dat ze pijn had rond haar vagina. De dokter ging op onderzoek en vond het dode dier tussen de benen van de vrouw.

Je zou bijna willen zeggen dat het fake news is maar tegenwoordig weet je het niet meer. De kranten in Spanje baseren zich echter op de informatie van het medische centrum dus waarschijnlijk zal het wel waar zijn. De vreemde vondst werd gedaan in het medische centrum El Mojón in de gemeente Arona in het zuiden van Tenerife.

De Britse vrouw meldde zich in het centrum met de melding dat ze veel pijn had in en rondom haar vagina. De dokter ging op onderzoek uit en vond een dode schildpad die in de vagina van de vrouw zat. De aanwezigheid van het dode dier zorgde voor een flinke infectie in de vaginale streek.

De vrouw kon het medisch personeel niets vertellen over wat er gebeurt is, waar het dier vandaan is gekomen, wie het op de speciale intieme plaats gestopt heeft en wanneer het gebeurd is. Het enige wat de vrouw weet is dat ze was gaan stappen en dat ze de dag erna last had van haar vagina en veel pijn had. De politie is verwittigd van de vreemde vondst en zegt dat ze een onderzoek instelt omdat de vrouw mogelijk seksueel is misbruikt.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 5 reacties
  1. OK, ik snap dat menigeen denkt, laat maar ff, en dat snap ik, maar na enig onderzoek ben ik erachter…..waar achter? Nou iedereen vraagt zich toch af hoe en waarom de schildpad daar gevonden is?
    Het wat het laatste van een dus nu uitgestorven soort….de poes schildpad.

    Heb een geweldig weekend allemaal en let op je eehh schildpad dus!

  2. Tja, wat een avondje stappen en niets meer weten daarna, al niet met je kan doen.
    Heeft ze nog geluk gehad dat het niet zo´n bijtschildpad was heh

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by