Nieuw plan in Málaga om een verbinding te maken tussen de monumenten Alcazaba en Gibralfaro

123rf
Beeld: 123rf

Nieuw plan in Málaga om een verbinding te maken tussen de monumenten Alcazaba en Gibralfaro

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – De gemeente Málaga heeft een plan uit de kast gehaald wat er voor moet zorgen dat er vernieuwingen en verbeteringen gaan plaatsvinden bij de monumenten Alcazaba en Gibralfaro. De bedoeling is dat er een verbinding gemaakt gaat worden tussen de twee monumenten die dan samen bezocht kunnen worden. Om dat te realiseren heeft men besloten de entreeprijzen te verhogen om zo in 4 jaar tijd 7 miljoen euro op te halen die gebruikt zullen worden voor de vernieuwingen.

Deze vernieuwingen moeten plaats gaan vinden in 4 jaar tijd tussen de jaren 2018 en 2021. Er zullen niet alleen verbouwingen en restauraties gaan plaatsvinden maar ook de website zal aangepast gaan worden waardoor er een mogelijkheid gaat komen van de verkoop online van entreekaarten. Daarnaast wil men de tuinen gaan verbeteren en een renovatie van het bezoekerscentrum gaan doorvoeren.

Om dat alles te kunnen bekostigen zullen de prijzen voor de entreekaarten omhoog gaan van de actuele 2,20 euro naar 3,50 euro terwijl het gereduceerde tarief verhoogd zal worden van 0,60 euro naar 1,15 euro en die van groepen van 3,55 euro naar 5,50 euro. Met deze prijsverhogingen wil men jaarlijks zo’n 2,5 miljoen euro gaan ophalen, geld wat gebruikt zal worden voor alle veranderingen en vernieuwingen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.