skip to Main Content
Wij willen onze lezers graag wat beter leren kennen

Wij willen onze lezers graag wat beter leren kennen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – We willen jou als lezer graag beter leren kennen zodat we de artikels en achtergrondverhalen die we elke dag plaatsen beter op jouw wensen kunnen afstellen. Doe mee door een of meerdere van onderstaande antwoorden te kiezen zodat we meer te weten komen over onze lezers. Ben je een man of vrouw, wat is jouw leeftijdcategorie, waar woon je en wat heb jij met Spanje. Dat zijn slechts enkele van de tien makkelijk te beantwoorden keuzevragen.

SpanjeVandaag is alweer bijna 10 jaar actief met het vertalen van het Spaans naar het Nederlands van het actuele Spanje nieuws zodat alle niet Spaans sprekende en lezende Spanjefans op de hoogte kunnen blijven van de laatste ontwikkelingen etc. Wij zijn blij dat het aantal lezers steeds groter aan het worden is maar we willen graag weten waar jij vandaan komt, wat je interesses zijn en wie jij bent. Met andere woorden, we willen onze lezers beter leren kennen zodat we onze nieuwsberichten daarop af kunnen stellen Daarom zouden we het op prijs stellen als je een paar keuzevragen zou willen beantwoorden. Alvast bedankt.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken