skip to Main Content
Politie arresteert gevaarlijke Belgische crimineel in Torrevieja
Twitter

Politie arresteert gevaarlijke Belgische crimineel in Torrevieja

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – De Guardia Civil heeft in de kustplaats Torrevieja een gevaarlijk, gewelddadige Begische crimineel gearresteerd. Het gaat volgens de krant om een 34-jarige voortvluchtige Belg die als zeer gevaarlijk wordt omschreven. De politie was in Torrevieja dan ook zwaar bewapend naar de arrestatie gegaan.

Volgens de kranten maakte de aangehouden en door de Belgische justitie gezochte Belg deel uit van een criminele bende die verantwoordelijk is voor tientallen gewelddadige overvallen, drugssmokkel en het illegaal verhandelen van vuurwapens.

De Belg van Afrikaanse (Maghreb) afkomst woonde sinds enkele maanden aan de Costa Blanca in Torrevieja gebruikmakend van de identiteit van zijn broer op wie hij veel lijkt. Daarnaast zorgde hij ervoor dat hij niet opviel en ging hij voorzichtig te werk.

Eind januari vluchtte de Belgische crimineel uit België waarna de Belgische justitie vermoedde dat hij ergens in Spanje verbleef. De Guardia Civil werd ingeschakeld die een onderzoek startte en de Belgische voortvluchtige uiteindelijk wist te traceren in Torrevieja.

Daar werd hij gedurende enkele weken geschaduwd waaruit bleek dat hij geld uit België witwaste via een horecazaak en dat vervolgens investeerde in onroerend goed. Uiteindelijk kon hij gearresteerd worden.

Op een video is te zien hoe zo’n 30 Guardia Civil agenten begin november een actie uitvoeren in twee woningen en een restaurant waarbij de gevaarlijke Belg werd gearresteerd.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 8 reacties
 1. Doodziek word je ervan het gedraai met woorden en nationaliteiten. Maar het zou natuurlijk nog meer mensen wakker kunnen schudden en een opstand ontketenen.

 2. Daar maak ik mij ook kwaad in om de haverklap belg doet dit belg doet dat maar in 99% van de gevallen is het ingevoerd gespuis dat een belgisch paspoort heeft gekregen.En Ons geef ik volledig gelijk.De voetbalploeg heeft niets te maken met belgie de enigste belg in die ploeg heet dan nog de bruine

  1. Wie is “ons”? En wat zijn “echte” Belgen? Zijn Axel Witsel, Marouane Fellaini, Vincent Kompany, Romelu Lukaku, Nacer Chadli, Michy Batshuayi, …. echte Belgen?

   Of zijn ze enkel “echte” Belgen zolang ze goed kunnen voetballen, zodra ze een misstap doen zijn ze plots geen Belgen meer? Zolang Marouane Fellaini een Top voetballer blijft is hij een Belg, maar stel binnen tien jaar, als hij op de een of de andere manier al zijn geld kwijt is en een paar misstappen doet .. is hij plots geen Belg meer?

   Of hoe moet ik dat “echte” Belg gedoe juist zien?

   1. Natuurlijk is dit geen Belg maar een criminele marokkaanse parasiet met toevallig een Belgisch paspoort. Er is veel te veel van dat tuig in west Europa. Deze lieden hebben niets met zich normaal gedragende allochtonen te maken, in tegendeel. De goeden lijden juist onder de slechten. En van die slechten zijn er heel veel.

    1. Dat de “goeden” dan zelf iets doen maar nee hoor. Die trekken aan een zeel. Het is toch al te laat en da’s ook de reden waarom veel mensen braafjes het land verlaten en zich vestigen in Spanje om daar nog een beetje normaal te kunnen leven. Vreemd gespuis, met een vodje papier dat hen zogezegd Belg maakt, eruit als ze de zetten zwaar optreden. En geen illegalen of vluchtelingen meer in maar wel uit! Groeten

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken