Search
menu
Search

Valse bommelding door boze passagier vliegveld Barcelona

Oeps ... foto ontbreekt!

Valse bommelding door boze passagier vliegveld Barcelona

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – Op het vliegveld Barcelona-El Prat was donderdag enige paniek nadat een boze en agressieve passagier schreeuwde dat er een bom aan boord was van een vliegtuig van de luchtvaartmaatschappij Vueling. Een passagier wilde met een foute boarding pass in het vliegtuig naar Parijs stappen maar dat werd geweigerd waarna de man zenuwachtig en agressief werd.

Volgens de Spaanse media had de man een boarding pass voor een andere vlucht dan voor degene waar de man wilde instappen. Het personeel van Vueling weigerde hem toe te laten waarna de man zenuwachtig werd en agressief gedrag vertoonde. Op dat moment begon de man te schreeuwen dat er aan boord van het vliegtuig een bom was.

De politie nam meteen de standaard maatregelen in zo’n geval waarbij de man werd aangehouden, de passagiers geëvacueerd werden en het vliegtuig onderzocht werd. Uiteindelijk bleek het om een vals alarm te gaan. Uit voorzorg maakte Vueling gebruik van een ander toestel om de passagiers met vertraging naar Parijs Orly te vliegen.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?