skip to Main Content
Valse bommelding door boze passagier vliegveld Barcelona
Wikimedia

Valse bommelding door boze passagier vliegveld Barcelona

BARCELONA – Op het vliegveld Barcelona-El Prat was donderdag enige paniek nadat een boze en agressieve passagier schreeuwde dat er een bom aan boord was van een vliegtuig van de luchtvaartmaatschappij Vueling. Een passagier wilde met een foute boarding pass in het vliegtuig naar Parijs stappen maar dat werd geweigerd waarna de man zenuwachtig en agressief werd.

Volgens de Spaanse media had de man een boarding pass voor een andere vlucht dan voor degene waar de man wilde instappen. Het personeel van Vueling weigerde hem toe te laten waarna de man zenuwachtig werd en agressief gedrag vertoonde. Op dat moment begon de man te schreeuwen dat er aan boord van het vliegtuig een bom was.

De politie nam meteen de standaard maatregelen in zo’n geval waarbij de man werd aangehouden, de passagiers geëvacueerd werden en het vliegtuig onderzocht werd. Uiteindelijk bleek het om een vals alarm te gaan. Uit voorzorg maakte Vueling gebruik van een ander toestel om de passagiers met vertraging naar Parijs Orly te vliegen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Anneke, de politie, het O.M. zullen tot de conclusie komen dat het om “een verward persoon” gaat. Psychiatrisch onderzoek op staatskosten om vervolgens de kosten van de individuele passagiers die een vervolgvlucht missen daarvoor op te laten draaien.
    Jozef

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken