Website verkoopt tesserae van de emblematische boulevard van Alicante

Website verkoopt tesserae van de emblematische boulevard van Alicante
Beeld: 123rf

Website verkoopt tesserae van de emblematische boulevard van Alicante

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ALICANTE – Bezoekers van Alicante of inwoners van de provincie aan de Costa Blanca hoeven de foto bovenaan dit artikel alleen maar te zien en ze weten dat het om de Explanada de España in Alicante gaat. Maar nu is iemand op het idee gekomen om de kleine marmeren tesserae waarmee de boulevard gemaakt is via internet te verkopen. Niemand weet hoe deze persoon aan de kleine vierhoekige marmeren tegeltjes is gekomen maar ze worden online verkocht voor 49,95 euro per stuk, inclusief btw en certificaat.

De Explanada de España is een van de emblemen van de stad Alicante en loopt parallel aan een van de havendokken. De ‘Esplanade van Spanje’ wordt aan weerszijden begrensd door rijen palmbomen en de vloer is versierd met 6.600.000 driekleurige marmeren tesserae die een mozaïek vormen met een karakteristiek ontwerp dat de golven van de zee imiteert.

De gemeente weet niet hoe de verkoper aan de kleine vierkante tegeltjes is gekomen maar deze zegt dat hij ze dit jaar ‘gevonden’ heeft tijdens werkzaamheden aan de flaneerboulevard. De verkoper garandeert dat elke tessera een serienummer heeft en een daarbij horend certificaat. Er zijn drie kleuren ‘teselas’ te koop, te weten ivoor-crème (crema marfil), marquina-zwart (negro marquina) en Alicante-rood (rojo Alicante).

De tesserae zijn te koop via DEZE WEBSITE voor 49,95 euro per stuk of in een setje van drie kleuren voor 119 euro aanbieding (normale prijs 149 euro) btw en certificaat inbegrepen. De tegeltjes zelf hebben slechts een afmeting van 4 bij 4 cm al zijn er ook tesserae te koop van slechts 2 cm breed die iets hoger zijn.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.