skip to Main Content

Andalucia meest geliefde streek om de herfst- en wintervakantie door te brengen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – (Redactie) Volgens een onderzoek van de website HomeAway.es, is de streek Andalucía de meest geliefde plaats om de herfst- en wintervakanties door te brengen. De website, gespecialiseerd in het online verhuren van vakantiehuizen en appartementen, heeft het onderzoek gehouden onder hun Spaanse gebruikers/klanten waaruit bleek dat het merendeel voor Andalucia koos als meest geliefde bestemming.

Spanje in zijn geheel wist 33% van de stemmen te krijgen waarmee het Frankrijk met 7,2% ver achter zich wist te laten. Groot Brittannië met 3,7% en Portugal met 2,7% volgen na Frankrijk op de lijst. In Spanje zelf is Andalucia met 19% de meest favoriete streek, gevolgd door Catalunya met 17% en Madrid met 7%.

In Andalucia is vooral de provincie Granada, vanwege de cultuur, het skiën op de Sierra Nevada en de kust erg populair. Uiteraard staat ook de provincie Málaga met de Costa del Sol op de lijst vanwege het lekkere klimaat, evenals de kust van Cádiz.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend