skip to Main Content

Bungaloweigenaren gearresteerd na dood Nederlands echtpaar in Finestrat

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BENIDORM – (Redactie) Aan de Costa Blanca zijn drie campingeigenaars opgepakt nadat een Nederlands echtpaar dood was gevonden in een bungalowcomplex in Finestrat, dat vlak bij Benidorm ligt. Er waren geen sporen van geweld en uit metingen bleek vervolgens dat de Nederlanders, van 72 en 73 jaar, moeten zijn overleden na het inademen van koolmonoxide. De opgepakte eigenaren zijn tevens Nederlands zo bevestigd het ministerie van buitenlandse zaken.

Het dodelijke voorval gebeurde op 23 oktober van dit jaar toen de twee Nederlandse huurders dood werden aangetroffen in een door hen gehuurde bungalow op een camping- en bungalowcomplex in Finestrat. De vrouw werd dood aangetroffen in de badkamer terwijl haar man levenloos op het bed werd gevonden. Er waren geen sporen van geweld en ook zelfmoord werd meteen uitgesloten. Na onderzoek van de politie bleek dat het complex geen vergunning had voor de bungalows die daarnaast niet voldeden aan de veiligheidseisen die door de Generalitat Valenciana geëist worden. Zeven van de bungalows zijn nu afgesloten door de politie en zullen voorlopig niet verhuurd mogen worden.

De drie Nederlandse arrestanten zijn de verhuurders van de bungalows en de eigenaren van de camping. De politie verdenkt hen ervan dat zij de hand hebben gelicht met de veiligheidsvoorschriften.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend