skip to Main Content

Politie rolt frauderende bende op in Alicante en aan de Costa del Sol

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – (Redactie) De Policia Nacional heeft maandag een bende opgerold die verantwoordelijk zou zijn voor de verkoop van niet bestaand onroerend goed in Turkije. De bende zou hierbij tot nu toe 400.000 euro hebben verdiend in luxe kantoren die de verdachten op hadden gezet in Alicante en op verschillende plaatsen aan de Costa del Sol. Al heeft de politie weliswaar de bende opgerold, toch is er tot nu toe maar een verdachte aangehouden, een persoon van Nieuw Zeeland die in Calpe werd opgepakt. Er zijn wel al verdachten bekend bij de politie, met name Britten.

Volgens het politierapport zou de bende een luxe toeristen resort in Turkije aan het bouwen zijn waar de slachtoffers aan deel zouden kunnen nemen door geld te investeren. De bende had om de slachtoffers te overtuigen diverse luxe kantoren opgezet in Alicante en aan de Costa del Sol waar men zeer overtuigend het project aan de slachtoffers liet zien. Er werden zelfs tekeningen van een architect getoond, gemaakt door een Belgische architect die de dupe is geworden van de fraude aangezien hij nooit betaald is voor zijn werk.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend