skip to Main Content
Zeeman wil drie winkels openen in de stad Reus aan de Costa Dorada

Zeeman wil drie winkels openen in de stad Reus aan de Costa Dorada

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – De Nederlandse winkelketen Zeeman wil zo snel mogelijk niet een of twee maar drie winkels openen in de stad Reus. Deze stad ligt op slechts 10 kilometer van de populaire kustplaats Salou aan de Costa Dorada en is ook bekend bij veel Nederlanders en Belgen als de plaats waar het regionale vliegveld te vinden is. Zeeman heeft op dit moment 9 winkels in Spanje in onder andere Girona en Barcelona en wil nu gaan uitbreiden naar de provincie Tarragona.

Een van de nieuwe Zeeman winkels moet komen in het winkelcentrum El Pallol, hartje centrum stad. De Nederlandse low cost winkel is op zoek naar een lokaal van 300 vierkante meter waarvan er meerdere te vinden zijn in het winkelcentrum. Naast een grote winkel wil men twee kleinere winkels openen om op deze manier in drie verschillende delen van de stad aanwezig te zijn om snel een naamsbekendheid te krijgen bij het winkelend publiek. Zeeman sluit overigens niet uit dat er in de toekomst ook winkels komen in de nabijgelegen stad Tarragona, de provinciale hoofdstad.

Overigens zijn er nog twee grote winkelketens, het Franse Decathlon en het Duitse Mediamarkt, die interesse hebben getoond om winkels te openen in het El Paloll winkelcentrum.

Ongeveer anderhalf jaar geleden is de Zeeman in Spanje geland waarbij de Nederlandse winkelketen op dit moment meerdere winkels heeft geopend in de deelstaat Catalonië. De eerste winkel werd geopend in de gemeente Figueres, provincie Girona waarna twee andere winkels volgden in de stad Girona waarbij een extra grote XL winkel. Daarna volgden winkels in l’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Granollers, Vilanova i la Geltrú en twee winkels in Barcelona. Daar moet dus binnenkort ook de stad Reus bij gaan komen met drie nieuwe winkels. Het zal niet zo lang gaan duren voordat Zeeman ook winkels gaat openen in andere deelstaten zoals Comunidad Valenciana, Murcia en Andalusië – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken