skip to Main Content
Catalaanse politie arresteert collega agent voor het lekprikken banden van 45 vrachtwagens nabij Barcelona

Catalaanse politie arresteert collega agent voor het lekprikken banden van 45 vrachtwagens nabij Barcelona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – De Catalaanse politie Mossos d’Esquadra heeft een politieagent van dezelfde politiemacht gearresteerd voor het lekprikken van de banden van tenminste 45 vrachtwagens op de AP-7 snelweg rond de gemeente Barcelona tussen 1 en 5 december. Het gaat om een 51-jarige agent die sinds september in de ziektewet zit en woonachtig is in de gemeente Montmeló.

Gedurende een bepaalde tijd had de politie geen idee wie er verantwoordelijk was voor het lekprikken of saboteren van de banden van tenminste 45 vrachtwagens die hun route reden op de AP-7 snelweg in het noorden van Barcelona. Op de tweede dag van de lekgeprikte banden werd de auto van de agent gezien in de nabijheid van waar de banden kapot werden gemaakt maar werd er nog geen verband gelegd met de agent.

Later werd navraag gedaan bij de agent thuis en vond de politie een dikke matras met schroeven erin. Volgens de politie heeft de agent deze mat ‘s-nachts op de snelweg gelegd waarna de vrachtwagens overheen reden en kapotte banden kregen waardoor er gelukkig geen ongevallen gebeurde maar wel kilometerslange files en veel oponthoud omdat de banden ter plaatse gerepareerd of vervangen moesten worden. Na zijn actie haalde hij de mat weer weg waardoor de politie niets kon vinden.

De agent werd aangehouden maar wilde geen verklaring afleggen waardoor het nu nog onduidelijk is waarom de agent die in de ziektewet zit dit heeft gedaan. De politie is nog met het onderzoek bezig en denkt dat de agent alleen heeft gehandeld.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken