skip to Main Content
Opnames voor Amerikaanse tv-serie “Penny Dreadful” begonnen in Almeria

Opnames voor Amerikaanse tv-serie “Penny Dreadful” begonnen in Almeria

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

penny1aALMERIA – De provincie Almeria is alweer de plaats waar opnames worden gemaakt, dit keer echter niet voor mega-producties zoals Game of Thrones of Exodus maar voor seizoen drie van de tv-serie “Penny Dreadful”. Er zullen meer dan 500 figuranten uit de provincie meedoen tijdens deze opnames die voor een groot deel plaatsvinden in het woestijngebied El Chorillo in de plaats Pechina.

Het productieteam van de tv-serie is al weken bezig met de voorbereidingen voor de opnames voor seizoen drie van de tv-serie “Penny Dreadful”. Eind vorig jaar vonden er ook al castings plaats voor de figurantenrollen waar 2.000 personen op af kwamen voor de rollen van 500 extra’s.

Er zal ook een Spaanse filmregisseur deelnemen aan de opnames voor de nieuwe afleveringen voor seizoen 3. Paco Cabezas is in Spanje bekend vanwege enkele films maar ook voor zijn tv werk. Daarnaast zijn bij de productie onder andere de actrice Eva Green en acteur Timothy Dalton betrokken.

Uiteraard zal deze tv productie minder inkomsten genereren dan andere grotere mega producties zoals Game of Thrones of de film Exodus maar alle investeringen van buitenlandse productiemaatschappijen zijn meegenomen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken