Toerismebeurs FITUR 2020 begonnen in Madrid

Toerismebeurs FITUR 2020 begonnen in Madrid
Beeld: Ifema Madrid

Toerismebeurs FITUR 2020 begonnen in Madrid

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Vanaf 22 tot en met 26 januari staat Madrid in het teken van de FITUR 2020 toerismebeurs. Het gaat om een van de belangrijkste en toonaangevende beurzen over het toerisme van Spanje en Europa. In totaal zijn er 11.040 bedrijven uit 165 landen en regio’s die in 918 stands op een oppervlakte van bijna 70.000 m2 laten zien wat zij te bieden hebben.

De FITUR 2020 werd op dinsdag door de Koning van Spanje geopend maar op woensdag 22 januari zijn de deuren voor de tienduizenden deelnemers en bezoekers opengegaan. Tot en met vrijdag 24 januari is de beurs alleen toegankelijk voor de professionals in de toerismesector maar op zaterdag 25 en zondag 26 januari kan iedereen naar de beurshallen van de Ifema komen.

FITUR is het eerste jaarlijkse evenement voor professionals in de wereld van het toerisme en de toonaangevende beurs voor de receptieve en uitgaande Latijns-Amerikaanse markten. In de 2019-editie heeft FITUR een record van deelname gebroken met 10.487 bedrijven uit 165 landen/regio’s, 142.642 professionals en 110.848 bezoekers.

Zoals al eerder aangegeven zijn de dagen 22, 23 en 24 januari alleen voor de ‘visitantes profesionales’ ofwel de professionals in de toerisme wereld. Op 25 en 26 januari mag ook het ‘público general’ naar binnen tussen 9 en 20 uur op zaterdag en 9 en 18 uur op zondag. Entreeprijs is 10 euro bij de deur en op internet (kinderen jonger dan 10 jaar en personen met een uitnodiging zijn gratis).

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.