skip to Main Content

Duitse vrouw koopt Spaanse aardbeien met hagedis

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

HUELVA – (Redactie) Een Duitse vrouw schrok verschrikkelijk toen ze het doosje aardbeien uitpakte dat ze kort daarvoor in een Duitse supermarkt had gekocht. Er kroop een hagedis van acht centimeter groot tussen de rode vruchten. De vrouw schreeuwde het uit toen het beestje het plastic doosje verliet. Haar buurman snelde meteen ter hulp. Toen ze van de schok was bekomen, belde de Duitse boos naar de winkel. De verkoper wilde haar niet geloven.

Een reptielexpert vertelde haar uiteindelijk dat aardbeien in de winter bijna altijd uit tropische gebieden komen, in dit geval uit Huelva. Een hagedis is wellicht bij het plukken in het bakje beland en werd met de 250 gram aardbeien verpakt, gekoeld, van kooldioxide voorzien en uiteindelijk verkocht in een Duitse supermarkt.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend