skip to Main Content

Partido Popular Estepona eerste politieke partij met website in het Engels

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ESTEPONA – (Redactie) De Partido Popular (PP) in Estepona mag zichzelf de eerste politieke partij van Andalucía noemen die een speciale website heeft in het Engels, uiteraard gericht op de vele buitenlanders die in de streek wonen. De website ppestepona.es is ontstaan omdat er veel buitenlandse inwoners geïnteresseerd zijn om tijdens de komende gemeenteverkiezingen op 22 mei aanstaande te stemmen, aldus de PP kandidaat van de PP José María García Urbano tijdens de presentatie.

De kandidaat voor het burgemeesterschap van de badplaats onderstreept met een website in het Engels dat zijn buitenlanders beleid een belangrijk onderdeel vormt van zijn verkiezingsplannen. In de regio en stad Estepona wonen veel buitenlanders die ook recht hebben om hun stem uit te brengen tijdens de gemeenteverkiezingen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend