skip to Main Content

Spaanse “denktank” is meer dan show

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – (Else Beekman) Een twintigtal grote Spaanse bedrijven werkt samen om het vertrouwen van de internationale markten in de Spaanse economie weer terug te winnen. In de adviesraad zitten onder meer de directieleden van Santander, BBVA, Mapfre, Telefónica, El Corte Inglés, Repsol, Iberdrola, Mercadona en Inditex.

De bedoeling is dat de leden van de nieuwe adviesraad ideëen, ervaring en werk uitwisselen om eraan bij te dragen dat de Spaanse economie weer gaat groeien en ‘s lands imago te verbeteren.

Oren

César Alierta, president van Telefónica, heeft de pers vandaag verzekerd dat het zeker niet de bedoeling is dat deze ‘denktank’ zijn ‘oren laat hangen naar de overheid’, maar in tegendeel zelf met initiatieven en plannen gaat komen om juist de overheid waar nuttig op andere koers te zetten.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend