skip to Main Content
Chinese investeerders gaan woningen bouwen in Roquetas de Mar

Chinese investeerders gaan woningen bouwen in Roquetas de Mar

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALMERÍA – Deze week hebben vertegenwoordigers van de Chinese bank Pekín-Hantso, een groep Chinese investeerders en de gemeente Roquetas de Mar een vergadering gehad over de mogelijke investering voor de bouw van diverse woningen in de plaats. Dit zal alleen gaan gebeuren indien de condities van de gemeente ideaal genoeg zijn en de investering rendabel blijkt te zijn.

Vooralsnog lijkt het er echter op dat de Chinese investeerders wel wat zien zitten in een miljoenen investering in de regio Almería. Dit eerste contact was bedoelt zodat de Chinese investeerders meer te weten komen over de bouweisen, regelgeving end e services en infrastructuur in de plaats Roquetas de Mar.

De Chinese investeerders zijn in principe van plan om huizen te bouwen voor die families uit China die wel wat geld te besteden hebben voor een tweede woning. Mocht dit aanslaan in de toekomst dan sluitend e investeerders niet uit dat er meer bouwprojecten in de regio zullen komen, niet alleen voor de rijke Chinezen maar voor iedereen die het zich kan veroorloven om geld te investeren in een tweede woning in Spanje.

De gemeente Roquetas de Mar staat zeer positief tegenover de plannen van de Chinezen en heeft beloofd alle hulp te zullen geven voor de realisatie van de plannen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken