skip to Main Content
Opnieuw duizenden biljetten voor de Spaanse AVE hogesnelheidstrein voor slechts 25 euro

Opnieuw duizenden biljetten voor de Spaanse AVE hogesnelheidstrein voor slechts 25 euro

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Om het tienjarig bestaan van de AVE hogesnelheidslijn tussen Madrid en Barcelona te vieren, doet Renfe 25.000 treinkaartjes voor 25 euro in de aanbieding. Vorig jaar werd het 25-jarig bestaan van de AVE gevierd met tien aanbiedingen van 25.000 tickets van 25 euro waarbij deze kaartjes elke keer snel uitverkocht waren. Ook dit jaar wil Renfe soortgelijke acties doen en waarschijnlijk zullen die ook succesvol verlopen.

25 is het magische nummer aangezien op 25 februari de actie begint van 25.000 treinkaartjes voor 25 euro. Dat is dit jaar om het tienjarig bestaan van de verbinding tussen Madrid en Barcelona te vieren. Volgens Renfe hebben meer dan 85 miljoen reizigers gebruik gemaakt van de route tussen Madrid en Barcelona nadat deze geopend werd op 20 februari 2008.

De treinkaartjes die men tijdens de actie koopt zijn niet alleen geldig op de route Madrid-Barcelona maar voor het hele netwerk van de AVE hogesnelheidstrein in Spanje.

Gedurende 2017 hebben veel meer passagiers gebruik gemaakt van de AVE hogesnelheidstrein dan van het vliegtuig om zich binnen Spanje te verplaatsen. De treinen van de AVE en Larga Distancia hebben 31,3 miljoen passagiers vervoerd terwijl er 14,8 miljoen vliegtuigpassagiers waren op het vasteland van Spanje.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Dit is het moment voor de Nederlanders om hun treinkaartje naar Madrid te boeken om hun paspoort te laten verlengen bij de ambassade. Scheelt een hoop in de kosten van de tickets!!

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken