Search
menu
Search

Seizoen 3 HBO serie Westworld ook opgenomen in Spanje

Seizoen 3 HBO serie Westworld ook opgenomen in Spanje
Beeld: HBO España

Seizoen 3 HBO serie Westworld ook opgenomen in Spanje

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De succesvolle en futuristische HBO serie Westworld zal op 19 maart terugkeren met seizoen 3. In de officiële trailer zijn opnames te zien van o.a. Valencia, Sant Just Desvern (Barcelona) en Besalú. Seizoen 3 werd afgelopen zomer deels opgenomen in het historische centrum en de bekende brug van Besalú (Gerona), nabij Barcelona en in het Ciutat de les Arts i les Ciències in Valencia.

Het derde seizoen van de succesvolle HBO serie zal vanaf 19 maart te zien zijn en heeft de subtitel ‘The New World’ meegekregen, nadat seizoen 2 de titel ‘The Maze’ kreeg en seizoen 1 ‘The Door’.

Deel 3 speelt zich af in een neo-Los Angeles waar de hoofdrolspelers zien hoe robots in de echte wereld worden behandeld. Maeve (Thandie Newton) belandt in een park met een WOII-thema, gesitueerd in nazi-Duitsland dat deels is opgenomen in het mooie Catalaanse dorp Besalú in de provincie Gerona.

In de trailer zijn ook beelden te zien van het futuristische Ciutat de les Arts i les Ciències in Valencia dat uiteraard al vaker te zien is geweest in series en films zoals Tomorrowland met George Clooney. 

Daarnaast zijn er opnames te zien van The Cathedral ruimte van ‘La Fabrica’ een oude cementfabriek die in 1973 door de Catalaanse architect Ricardo Bofill werd gekocht en pas 45 jaar later klaar was. Deze fabriek ligt in de voorstad Sant Just Desvern van Barcelona.

Lees HIER meer over deze spectaculaire fabriek annex woning/studio/kantoor en expositieruimte/etc..

Uiteraard keren in seizoen 3 ook Dolores (Evan Rachel Wood) en Caleb (Aaron Paul) terug, naast andere bekende persoonlijkheden uit de eerste twee seizoenen.

https://youtu.be/pDJbFA32_QY
Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?