Seizoen 3 HBO serie Westworld ook opgenomen in Spanje

Seizoen 3 HBO serie Westworld ook opgenomen in Spanje
Beeld: HBO España

Seizoen 3 HBO serie Westworld ook opgenomen in Spanje

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De succesvolle en futuristische HBO serie Westworld zal op 19 maart terugkeren met seizoen 3. In de officiële trailer zijn opnames te zien van o.a. Valencia, Sant Just Desvern (Barcelona) en Besalú. Seizoen 3 werd afgelopen zomer deels opgenomen in het historische centrum en de bekende brug van Besalú (Gerona), nabij Barcelona en in het Ciutat de les Arts i les Ciències in Valencia.

Het derde seizoen van de succesvolle HBO serie zal vanaf 19 maart te zien zijn en heeft de subtitel ‘The New World’ meegekregen, nadat seizoen 2 de titel ‘The Maze’ kreeg en seizoen 1 ‘The Door’.

Deel 3 speelt zich af in een neo-Los Angeles waar de hoofdrolspelers zien hoe robots in de echte wereld worden behandeld. Maeve (Thandie Newton) belandt in een park met een WOII-thema, gesitueerd in nazi-Duitsland dat deels is opgenomen in het mooie Catalaanse dorp Besalú in de provincie Gerona.

In de trailer zijn ook beelden te zien van het futuristische Ciutat de les Arts i les Ciències in Valencia dat uiteraard al vaker te zien is geweest in series en films zoals Tomorrowland met George Clooney. 

Daarnaast zijn er opnames te zien van The Cathedral ruimte van ‘La Fabrica’ een oude cementfabriek die in 1973 door de Catalaanse architect Ricardo Bofill werd gekocht en pas 45 jaar later klaar was. Deze fabriek ligt in de voorstad Sant Just Desvern van Barcelona.

Lees HIER meer over deze spectaculaire fabriek annex woning/studio/kantoor en expositieruimte/etc..

Uiteraard keren in seizoen 3 ook Dolores (Evan Rachel Wood) en Caleb (Aaron Paul) terug, naast andere bekende persoonlijkheden uit de eerste twee seizoenen.

https://youtu.be/pDJbFA32_QY
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.