Search
menu
Search

SpanjeGram: Instagram foto’s van Aragón

SpanjeGram: Instagram foto’s van Aragón
Beeld: Freepik

SpanjeGram: Instagram foto’s van Aragón

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Iedereen kent de toeristische regio’s Catalonië, Balearen, Valencia regio, Murcia, Andalusië en de Canarische Eilanden. Jaarlijks gaan daar miljoenen Nederlanders en Belgen op vakantie maar wist je dat de autonome regio Aragón ook veel bezocht wordt?

Aragón is een van de zeventien autonome regio’s van Spanje met meer dan 1,3 miljoen inwoners, gelegen in het noordoosten van Spanje. De hoofdstad van Aragón is Zaragoza terwijl er drie provincies zijn: Zaragoza, Huesca en Teruel. 

Aragón speelde een zeer belangrijke rol in de geschiedenis van het huidige Spanje en er is dan ook genoeg te zien aan monumenten die verwijzen naar het middeleeuwse koninkrijk. Daarnaast is Aragón de ideale plaats om te genieten van de rust en natuur met de Pyreneeën waar gewandeld en geskied kan worden.

Omdat niet alle lezers een Instagram account hebben wij een selectie gemaakt van de mooiste foto’s van de regio Aragón die we op Instagram hebben gevonden. Wij noemen dit SpanjeGram.

NOTA: Om het overzichtelijker te maken hebben we de titels en omschrijvingen weggelaten bij het plaatsen (embedden) van de Instagram posts. Door op de foto te klikken wordt Instagram geopend en kun je de titel en omschrijving lezen.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?