SpanjeGram: Instagram foto’s van Aragón

SpanjeGram: Instagram foto’s van Aragón
Beeld: Freepik

SpanjeGram: Instagram foto’s van Aragón

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Iedereen kent de toeristische regio’s Catalonië, Balearen, Valencia regio, Murcia, Andalusië en de Canarische Eilanden. Jaarlijks gaan daar miljoenen Nederlanders en Belgen op vakantie maar wist je dat de autonome regio Aragón ook veel bezocht wordt?

Aragón is een van de zeventien autonome regio’s van Spanje met meer dan 1,3 miljoen inwoners, gelegen in het noordoosten van Spanje. De hoofdstad van Aragón is Zaragoza terwijl er drie provincies zijn: Zaragoza, Huesca en Teruel. 

Aragón speelde een zeer belangrijke rol in de geschiedenis van het huidige Spanje en er is dan ook genoeg te zien aan monumenten die verwijzen naar het middeleeuwse koninkrijk. Daarnaast is Aragón de ideale plaats om te genieten van de rust en natuur met de Pyreneeën waar gewandeld en geskied kan worden.

Omdat niet alle lezers een Instagram account hebben wij een selectie gemaakt van de mooiste foto’s van de regio Aragón die we op Instagram hebben gevonden. Wij noemen dit SpanjeGram.

NOTA: Om het overzichtelijker te maken hebben we de titels en omschrijvingen weggelaten bij het plaatsen (embedden) van de Instagram posts. Door op de foto te klikken wordt Instagram geopend en kun je de titel en omschrijving lezen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.