skip to Main Content

Eigenaar Privé club D’Angelo in Alicante eist 6.000 euro van Torrente

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – (Redactie) De eigenaar van “puticlub” D’Angelo Palace in Alicante eist 6.000 euro van Santiago Segura, de producer, regisseur en hoofdpersonage van de populaire Torrente films. Deel 4 is recent uitgebracht en in die film komen ook opnames voor die gemaakt zijn in de Privé Club D’Angelo Palace, iets wat echter niet vermeld wordt in de film en daar is de eigenaar niet bepaald blij mee. Hij eist nu 6.000 euro van Santiago Segura aangezien deze zich niet gehouden heeft aan de voorwaarden.

De eigenaar van de Privé Club waar volgens eigen zeggen de mooiste, vriendelijkste en elegantste dames rondlopen, wil drie dagen opnames met een totale huuraarde van 6.000 euro zien van de Torrente productiemaatschappij Amiguetes Entertainment. Volgens de eigenaar, Mario Gamero, werden er in zijn club opnames gemaakt voor de nieuwste Torrente film en zou dat vermeld worden in de film. Dit is echter niet gebeurd en dus wil hij het geld zien wat gelijk staat aan drie dagen huur van zijn lokaal ter waarde van 6.000 euro.

In eerste instantie zouden er opnames gemaakt worden in de filmstudio’s van de Ciudad de la Luz maar toen bleek dat daar geen subsidie gegeven zou worden werd besloten om D’Angelo Palace af te huren voor drie dagen. Dit lokaal heeft ervaring met filmopnames aangezien hier eerder ook al opnames werden gemaakt voor een Spaanse filmproductie. Het afhuren van het lokaal zou 2.000 euro per dag gaan kosten en zou drie dagen in beslag nemen.

Echter, de productiemaatschappij meldde dat hier niet genoeg geld voor was waarop de eigenaar van de “puticlub” akkoord ging met het feit dat Torrente in de film tweemaal de naam van D’Angelo Palace zou noemen en dat er een duidelijke opname zou zijn van de buitengevel met daarop het logo van D’Angelo Palace. Echter nadat Gamero de film in de bioscoop had gezien bleek dat er en geen melding van het lokaal werd gedaan door Torrente en dat de Privé Club niet op de opnames te zien was.

Mario Gamero heeft nu de productiemaatschappij drie dagen de tijd gegeven om de schuld van 6.000 euro te betalen anders zal hij een advocaat inschakelen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend