skip to Main Content
Brandweer Torrevieja moet toerist redden nadat deze met zijn testikel vast kwam te zitten in een stoel

Brandweer Torrevieja moet toerist redden nadat deze met zijn testikel vast kwam te zitten in een stoel

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – De brandweer kreeg op dinsdag wel een zeer vreemde melding binnen van de receptie van het hotel Playas de Torrevieja in de gelijknamige badplaats in de provincie Alicante. Volgens de receptiemedewerker was er hulp nodig om een man van tussen de 60 en 70 jaar te redden uit een wel zeer benarde situatie in zijn hotelkamer. De man zat met een van zijn testikels vast in een stoel.

Het was voor de brandweer ongetwijfeld de eerste keer dat ze een melding binnenkregen waarbij men iemand moet redden die met zijn testikel vastzat. Desalniettemin zijn het professionals en verplaatsten zij zich naar het hotel in Torrevieja om de oudere toerist uit zijn vreemde situatie te redden.

Eenmaal daar aangekomen bleek de man met een van zijn testikels klem te zitten in de plastic balkonstoel die hij in de douche had gezet om te kunnen douchen. De man bleek te lijden aan seniele dementie en was op het moment van de redding vrij rustig. Het is niet bekend welke nationaliteit deze man had.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 9 reacties
 1. Dat hotel staat nu bekend als een ¨ballentent¨ vrees ik….

  En weer iemand die over de berichtgeving hier loopt te zagen?
  Lees het dan niet en ga ergens anders mensen lastig vallen met dat gezaag.

   1. Volg de verwijzing in dit artikel naar het Spaanse artikel:
    “Hace dos años un noruego de 45 años se convirtió en una estrella en Facebook tras relatar un incidente similar que tuvo con una silla de Ikea mientras se duchaba. La silla tenía ocho agujeros y cuando estaba duchándose sentado en el taburete se hinchó uno de los testículos debido al calor y quedó atrapado en uno de los agujeros.”

    Het behoeft geen nader uitleg, neem de kernwoorden; dos años, 45 años, incidente similar, silla de Ikea, duchaba.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken