skip to Main Content
Game of Thrones komt opnieuw naar Sevilla voor opnames laatste seizoen

Game of Thrones komt opnieuw naar Sevilla voor opnames laatste seizoen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

SEVILLA – De provincie Sevilla heeft ook dit jaar weer de eer om deel te mogen nemen in de populaire televisieserie Game of Thrones. Voor het allerlaatste seizoen zullen opnames gemaakt gaan worden in de Romeinse overblijfselen van het Anfiteatro romano de Itálica in de gemeente Santiponce.

De afdeling Cultuur en Toerisme van de Junta de Andalucía heeft deze dinsdag toestemming gegeven voor de opnames bij deze beschermde Romeinse overblijfselen van een amfitheater. De producenten van de populaire HBO serie hebben toestemming gevraagd om het zand, de tribune, de galerijen en de put te mogen gebruiken voor de opnames. Net zoals in seizoen zeven zal men ook nu weer hele stellages gaan bouwen om een set te creëren.

Het is dus niet de eerste keer dat er opnames gemaakt worden voor The Game of Thrones in Sevilla en ook niet de eerste keer dat dit gebeurt bij deze overblijfselen in Santiponce. Gelegen nabij Sevilla is het Romeinse complex Itálica welke ook voor seizoen 7 gebruikt werd voor opnames. Er werden hier scènes opgenomen waarbij de belangrijkste hoofdrolspelers zoals Daenerys en Cercei bijeen kwamen om een bijeenkomst te hebben om samen tegen de Nightwalkers te vechten.

Lees ook: De 18 “The Game of Thrones” opnameplaatsen in Spanje op rij

Voor het laatste seizoen is nog niet bekend wat er opgenomen zal gaan worden en waarschijnlijk zullen de Game of Thrones fans dat ook pas weten wanneer ze de serie bekijken, iets wat ergens in 2019 zal kunnen gebeuren. Het is ook nog niet bekend wanneer de opnames in Santiponce gaan beginnen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Hey Remco, interessant bericht. Ik vond hier wel een klein foutje: het zijn geen nightwalkers, het zijn white walkers. De leider van deze white walkers heet de night king. dus wel een begrijpelijke fout.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken