skip to Main Content

Man neergestoken na ruzie na Copa del Rey finale tussen Madrid en Barcelona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BENIDORM – (Redactie) Afgelopen woensdagnacht is een 25 jarige man, afkomstig uit de plaats Pedreguer, in het toeristencentrum van Benidorm neergestoken na een ruzie over de uitslag van de Copa del Rey wedstrijd die op woensdagavond werd gespeeld tussen Real Madrid en FC Barcelona. De wedstrijd werd gewonnen door Real Madrid met 1-0 en dat lokte de ruzie en vechtpartij uit.

Het voorval gebeurde in de Calle Tomas Ortuño in het toeristencentrum van de badplaats Benidorm zo rond 4.45 uur woensdagnacht, uren nadat de uitslag bekend was. Tijdens de festiviteiten van de Real Madrid aanhangers en de teleurstelling van de FC Barcelona supporters waren er enige onrusten in het centrum van Benidorm. Bij een van die ruzies stak een 39 jarige man de 25 jarige man neer waarbij het slachtoffer later overleed. De dader stak na een discussie met een groot keukenmes eenmaal op het slachtoffer is die dit voorval niet overleefde.

De dader vluchtte nog voordat de politie ter plaatse was maar agenten konden de 39 jarige dader kon binnen 12 uur na het voorval gearresteerd worden. De dader had reeds een crimineel strafblad en was bekend bij de politie.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend