De beroemde LIDL keukenrobot Monsieur Cuisine is weer te koop in Spanje

De beroemde LIDL keukenrobot Monsieur Cuisine is weer te koop in Spanje
Beeld: Lidl / web

De beroemde LIDL keukenrobot Monsieur Cuisine is weer te koop in Spanje

Dit artikel is 11 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Sinds kort is bij de Spaanse Lidl-supermarkten (@lidlespana) de keukenmachine met de naam ‘Robot de cocina Monsieur Cuisine Smart’ weer in de verkoop. Nu is dat normaal gesproken niet echt iets wat op een nieuwssite te lezen is ware het niet dat deze keukenmachine van het merk Silvercrest een ware gekte veroorzaakt bij de Lidl-fans. Deze koopgekte kan alleen maar erger zijn dit keer want Moederdag (7 mei in Spanje) komt eraan en dus is het een perfect geschenk voor 449,99 euro, wat 30 euro lager is dan afgelopen Kerstmis.

Met deze keukenmachine kun je koken, braden, stoomkoken, kneden, mixen, roeren, hakken, pureren, emulgeren en ijs crushen en veel meer. Het apparaat heeft daarnaast 600 ingebouwde recepten en automatische programma’s voor het kneden, stomen en braden. Standaard is deze keukenrobot uitgerust met een mengkom, stoomkookopzet en -inzet, mixer, messeninzet, deegmixer, spatel en deksel met vulopening. Deze keukenrobot heeft de term ‘smart’ in de benaming omdat deze machine ook via wifi verbonden wordt met internet.

Dit soort keukenmachines veroorzaakt altijd een gekte en stormloop bij de Lidl-supermarkten in Spanje die de machines in de verkoop hebben. Het gaat in het geval van de Lidl-machine om een goedkopere versie van de bekende Thermomix die vele malen duurder is en waarvan de verkoopprijs niet onder de 1.000 euro ligt terwijl de ‘Robot de cocina Monsieur Cuisine Smart’ van Lidl te koop is voor minder dan de helft, te weten 449,99 euro.

De machine kan zowel in de Lidl-winkels als op internet worden gekochte, maar wees snel want op=op en de rijen zullen weer lang zijn (pas op voor vechtende Lidl-klanten want de machines worden soms uit de handen gegraaid of uit winkelwagentjes gehaald).

Als je rijen wachtende mensen wilt vermijden en via internet koopt en de code ROBOTLIDL gebruikt, dan zijn de verzendkosten GRATIS in Spanje uiteraard. We hebben het hier namelijk over de Lidl supermarkten in Spanje bij (@lidlespana)

Ga naar de inhoud