skip to Main Content
Nog steeds geen spoor van Ingrid Visser en haar vriend in Murcia

Nog steeds geen spoor van Ingrid Visser en haar vriend in Murcia

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MURCIA – Ingrid Visser en haar vriend Lodewijk Severin zijn alweer meer dan een week vermist in de regio Murcia en de politie heeft nog geen enkele aanknooppunten. Inmiddels is de familie van beide vermisten ook aangekomen in Murcia om te helpen zoeken naar Ingrid en Lodewijk.

Sinds vorige week maandag 13 mei is het tweetal spoorloos. Zij hebben ingecheckt in het hotel, hun bagage achtergelaten en zijn sindsdien niet meer gezien. Ook de gehuurde Fiat Panda is nergens te bekennen en de familie sluit een vrijwillige vlucht geheel uit, mede vanwege het feit dat de bagage nog in het hotel is en het tweetal geen enkele probleem had, niet financieel of emotioneel.

Ondanks het feit dat de politie een uitgebreid onderzoek is begonnen is er geen enkel spoor gevonden van wat er eventueel gebeurd kan zijn met het tweetal. Zo heeft niemand hen of de huurauto gezien en is niet bekend welke kant ze zijn opgegaan. De familie is naar Murcia afgereisd en zou in principe een persconferentie geven maar moesten dat vanwege hoog oplopend emoties afzeggen. Zo zijn de ex-vrouw van Lodewijk eb zijn twee dochters naar Murcia gekomen om onder andere posters op te hangen en rond te rijden in de omgeving in de hoop dat zij het tweetal tegenkomen.

Ondertussen kan er meer informatie gevonden worden op een eigen website en op de Facebook pagina. De Nederlandse en Spaanse media is inmiddels ook uitgebreid hierover aan het schrijven, mede vanwege het feit dat Ingrid een ex volleybalster was van het Nationale Nederlands team en haar vriend de trainer van de afdeling vrouwen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken