skip to Main Content
Ryanair gaat eerder beginnen met nieuwe vliegroute Eindhoven-Valencia

Ryanair gaat eerder beginnen met nieuwe vliegroute Eindhoven-Valencia

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VALENCIA – Ryanair heeft gesloten twee maanden eerder te gaan beginnen met de nieuwe aanvliegroute Valencia. In principe wilde de Ierse low cost vlieger in november van dit jaar beginnen met de nieuwe route Eindhoven Airport naar Valencia maar gezien de grote vraag naar vliegtickets heeft men besloten nu twee maanden eerder in september te beginnen met vliegen.

Goed nieuws dus voor die Spanjeliefhebbers die nog op het einde van de Spaanse zomer richting Valencia willen vliegen. Niet alleen kan het vliegveld van Valencia gebruikt worden voor een stadsbezoek maar ook als aanvlieghaven voor de Costa Blanca en Costa Azahar.

De route Eindhoven-Valencia is een van de nieuwe routes die Ryanair zou beginnen in november van dit jaar maar er worden volgens de vliegmaatschappij zoveel tickets gekocht dat men besloten heeft op 1 september te beginnen met de nieuwe route. Deze nieuwe route zal drie keer per week worden gevlogen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken