skip to Main Content
Nieuwe Spaanse film brengt Amsterdam naar de Spaanse bioscopen

Nieuwe Spaanse film brengt Amsterdam naar de Spaanse bioscopen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ahoraonunca1MADRID – Het scheelde niet veel (nou ja) of de Spaanse acteur Dani Rovira wist weer bijna de meeste bezoekers naar de Spaanse bioscopen te lokken het afgelopen weekend. Vrijdag 19 juni is de nieuwe komische bioscoopfilm “Ahora o nunca” wat zoveel betekent als “Nu of nooit” in première gegaan en als de nieuwe Steven Spielberg film “Jurassic World” niet op dezelfde dag in de bioscopen was verschenen dan was de nieuwe Spaanse film de meeste bezochte film in Spanje.

Voor de acteur Dani Rovira is het pas de tweede bioscoopfilm waarbij zijn eerste film, “Ocho apellidos Vascos” de meest bezochte Spaanse film allertijden werd. Dit keer is de acteur te zien in de film “Ahora o nunca”, een komisch liefdesverhaal wat de film naar Spanje, Nederland en Groot Brittannië brengt.

In de film is te zien hoe Dani Rovira, Alex in de film, naar een klein dorpje in Groot Brittannië moet afreizen voor zijn eigen bruiloft met Eva, gespeeld door actrice Maria Valverde. Vanwege een staking op het vliegveld (erg actueel) ziet Alex zich genoodzaakt om met de auto van zijn vader naar Marseille in Frankrijk te reizen om daar in een vliegtuig te stappen naar Londen. Deze vlucht wordt uiteindelijk vanwege een vulkanische aswolk naar Amsterdam gestuurd waar Alex diverse komische avonturen beleeft alvorens door te reizen naar Engeland voor zijn bruiloft. Ook in het Engelse dorpje heeft de bruid zo haar problemen met de organisatie van de bruiloft wat allemaal komische momenten oplevert.

Gedurende het eerste weekend heeft de film “Ahora o nunca” meer dan 220.000 bioscoopgangers naar de cinema’s gebracht, dat is weliswaar veel minder dan de 2,9 miljoen bezoekers voor de nieuwe Jurassic World film van Steven Spielberg maar voor een Spaanse filmproductie zeker niet verkeerd. Om te vergelijken, de meest populaire Spaanse film ooit “Ocho apellidos Vascos” bracht 440.000 bezoekers naar de Spaanse bioscopen in het eerste weekend – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken