skip to Main Content
Badplaats Vera verbreekt Guinness record met 729 nudisten

Badplaats Vera verbreekt Guinness record met 729 nudisten

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALMERÍA – Het is de badplaats Vera in de provincie Almería gelukt om het wereldrecord nudisten zwemmen te verbreken. Met een totaal van 729 naaktzwemmers die allen tegelijk het water ingingen, wisten de deelnemers het oude record van 506 zwemmers op een strand van Nieuw Zeeland te verbreken en zo de recordboeken in te gaan.

De recordpoging werd gehouden op de dag van Día sin bañadores en werd omschreven door de burgemeester als een groot succes. Met een totaal van 729 naaktzwemmers wisten de deelnemers aan dit evenement een plaats te bemachtigen in het Guiness Book of Records. De organisatie verwachte zo’n 600 deelnemers maar dit werd met meer dan 100 overschreven.

Het afgelopen weekend werd tevens de eerste Naaktloop wedstrijd gehouden met honderden deelnemers die een 3,1 km parcours moesten al rennend moesten afleggen door de straten van de badplaats – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken