skip to Main Content
20 gewonden bij vuurwerkexplosie in Asturië
20 Minutos

20 gewonden bij vuurwerkexplosie in Asturië

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

20 gewonden bij vuurwerkexplosie in Asturië

20 Minutos

GIJÓN – In de deelstaat Asturië zijn in de gemeente Cangas del Narcea twintig personen gewond geraakt toen er vanwege een technische fout een explosie ontstond tijdens een vuurwerkshow. Het voorval deed zich voor tijdens de populaire Magdalena feesten.

Je zou het een technische fout kunnen noemen maar een vuurpijl raakte uit zijn baan en kwam terecht op de opslagplaats van meer vuurwerk waardoor er een explosie ontstond. De vuurwerkshow was om middernacht begonnen en slechts minuten later ging het mis.

Vanwege de explosie braken veel ramen van winkels en woningen, raakten er twintig mensen lichtgewond en was er even paniek onder de duizenden bezoekers van de festiviteiten in Cangas del Narcea.

Bij dit feest zijn het de inwoners zelf die vuurwerk pijlen de lucht in schieten in het hele dorp. Een van die pijlen kwam dus verkeerd neer waardoor er een explosie plaatsvond.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Zoals Anoniem al heeft vermeld weg gegooid geld.En vooral in Spanje is het om de haverklap zover tot zelfs overdag.Beter het geld besteden om mensen die dieren mishandelen op te sporen en zéér zwaar te berechten.

  2. Ze moeten heel dat vuurwerk verbieden, het is weg gegooid geld, dieren zijn er doodsbang voor en het is gevaarlijk. Niets positiefs te bedenken wat vuurwerk betrefd want mooi is het ook niet meer het ziet er al jaren hetzelfde uit.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken