skip to Main Content
Netflix is bezig met opnames voor nieuwe serie op Mallorca
Diario de Mallorca

Netflix is bezig met opnames voor nieuwe serie op Mallorca

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Netflix is bezig met opnames voor nieuwe serie op Mallorca

Diario de Mallorca

PALMA – De Amerikaanse online streaming service Netflix is op dit moment bezig met opnames op het eiland Mallorca. Dat gebeurd voor de nieuwe serie genaamd “Turn up Charlie” waarin Idris Elba de rol speelt van een gefrustreerde DJ. De opnames vinden o.a. plaats in de Cala Serena in de gemeente Felanitx.

Sinds 19 juli is het productieteam van Netflix op het eiland Mallorca aanwezig voor opnames voor een nieuwe serie genaamd “Turn up Charlie”. Op 27 juli zal er een groot feest zijn waar 300 figuranten voor nodig zijn maar waarschijnlijk zijn die figurantenrollen al weggegeven.

Verwacht wordt dat de opnames zo’n twee weken zullen duren en om het allemaal mogelijk te maken zijn er straten afgezet in de Cala Serena waar de gemeente borden heeft neergezet aangezien daar niet geparkeerd mag worden. De opnames vinden daar plaats in een luxe chalet maar ook in een in de steek gelaten woning ernaast.

Het is nu nog niet bekend wanneer de nieuwe serie op Netflix te zien zal zijn maar wat wel bekend is, is het feit dat de serie gaat over de eeuwige vrijgezel en DJ Charlie, een rol die gespeeld wordt door Idris Elba die voor zijn rol in de serie Luther een Golden Globe prijs heeft gewonnen. In de tiendelige serie spelen ook Piper Perabo (als Sara), JJ Feild (als David) en Frankie Hervey (als Gabrielle) rollen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Netflix produkties zijn niet zo super, komt dicht bij de slechte Asylum Productions die je tig keer per jaar op TV kunt zien, iedereen kent de bere slechte films Sharknado wel. Netflix heeft wel een paar redelijke series gemaakt maar daar houd het dan ook echt bij op.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken