skip to Main Content
Auto rijdt in populaire discothekenstraat in Salou tegen het verkeer in en veroorzaakt ongeluk
Foto: Tarragonadiari.cat

Auto rijdt in populaire discothekenstraat in Salou tegen het verkeer in en veroorzaakt ongeluk

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Foto: Tarragonadiari.cat

Foto: Tarragonadiari.cat

SALOU – Afgelopen zaterdagochtend probeerde een automobilist de politie te ontvluchten en reed hij in tegenovergestelde richting de Calle Montblanc in de badplaats Salou in. Dit is een drukke en smalle straat met enkele populaire discotheken zoals Snoepys. Op het einde van de straat botste de chauffeur echter op een andere auto die net de straat was ingereden en zorgde dit ongeval voor een enorme ravage maar raakte er niemand gewond.

Ondanks de spectaculaire foto waarbij een auto total-loss te zien is en de ander bovenop een geparkeerde auto staat, raakte er bij deze frontale botsing niemand gewond. Het voorval deed zich voor rond 8 uur ’s-Morgens op zaterdag 20 augustus in de Calle Montblanc in de populaire badplaats Salou aan de Costa Dorada. Het betreft hier een éénrichtingsstraat waar enkele populaire discotheken gelegen zijn, waaronder Snoepys die op dat moment al gesloten was.

De veroorzaker van het ongeval vluchtte vanaf de rotonde aan de Avenida Carles Buigas de Calle Montblanc in om aan de politie te ontkomen die op de rotonde aan het controleren was. De automobilist had echter niet in de gaten dat het om een éénrichtingsstraat ging en hij vanaf de verkeerde kant de smalle straat inreed. Aan beide kanten staan auto’s geparkeerd en er is niet veel plaats om te manoeuvreren.

Dat bleek ook wel nabij het begin van de straat, gelegen net voorbij de Almonsa Playa appartementen en achter het hotel Las Vegas, toen de vluchtende automobilist met grote snelheid op een auto botste die op correcte wijze deze straat inreed. Op de foto is te zien hoe de auto van de vluchtende automobilist total-loss raakte en de auto van de chauffeur die de straat inreed bovenop een geparkeerde auto terechtkwam door de kracht van de botsing.

Ondanks deze enorme botsing raakte er niemand gewond en kon de chauffeur van de auto die voor de politie op de vlucht sloeg ter plaatse gearresteerd worden. Het is niet bekend waarom de man er vandaar ging maar waarschijnlijkheid had hij teveel alcohol op of zat hij onder invloed van drugs achter het stuur en raakte hij in paniek – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken