skip to Main Content
Rafael Nadal is weer de nummer één ter wereld in het mannentennis
Foto ter illustratie

Rafael Nadal is weer de nummer één ter wereld in het mannentennis

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Het is de Spanjaard Rafael Nadal gelukt om opnieuw de lijst van mannen in het tennis aan te voeren. Dankzij het feit dat Roger Federer vanwege een blessure niet mee kon doen met het toernooi in Cincinnati, kreeg Nadal genoeg punten om op de nummer een terecht te komen. Dit is mede te danken aan het uitstekende tennis van de inwoner van de Balearen, ook al werd hij in Cincinnati uitgeschakeld door de Australiër Nick Kyrgios.

Rafael Nadal is opnieuw de nummer één ter wereld. De laatste keer dat hij bovenaan de lijst stond was op 6 juli 2014. Nadal heeft op dit moment 7.645 punten waarmee hij er meer heeft dan de nummer twee Andy Murray met 7.150 punten en Roger Federer op de nummer drie positie met 7.145 punten.

De 31-jarige Nadal heeft al aangegeven uiterst tevreden te zijn met de verovering van de eerste en hoogste positie op de lijst van het mannentennis. Deze week staat hij in de US Open in New York waarmee hij alleen nog maar meer punten kan verzamelen en nog hoger kan komen in de lijst waarna de Spanjaard op eenzame hoogte komt te staan.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by