skip to Main Content
Arnold Schwarzenegger komt na 33 jaar terug naar Almería

Arnold Schwarzenegger komt na 33 jaar terug naar Almería

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

conan1ALMERÍA – De Amerikaans-Oostenrijkse acteur Arnold Schwarzenegger zal na 33 jaar weer zijn gezicht en spieren laten zien in Almería. Hij is uitgenodigd om op 28 september een speciale prijs in ontvangst te nemen voor het feit dat hij 33 jaar geleden in Almería de film Conan opnam.

De film Conan werd in 1982 geheel opgenomen in de provincie Almería en Schwarzenegger wist mede dankzij deze film internationale bekendheid te krijgen. In 1984 werden nogmaals sommige delen van de film Conan 2 in Almería opgenomen.

Arnold zal nu naar Almería komen om de prijs “Almería, tierra de cine” in ontvangst te nemen tijdens het filmfestival Almería en corto. Niet allen mag hij de prijs mee naar huis nemen maar mag hij ook zijn afdruk plaatsen bij de ster op de Paseo de la Fama in Almería.

Samen met diverse mensen uit de filmwereld en een nieuwe producer van een komende film “The legend of Conan” zal Schwarzenegger enkele plaatsen bezoeken waar hij in 1982 en 1984 meedeed aan opnames voor de Conan films.

Aan de toenmalige megaprodcutie deden ook 6.000 extra’s mee uit heel Spanje maar met name uit de provincie Almería. Ongetwijfeld zullen er veel inwoners van de regio zijn die wellicht samen met Arnold op het witte doek te zien waren – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken