skip to Main Content
Kledingconcern Zeeman nu ook in Spanje

Kledingconcern Zeeman nu ook in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

zeeman1aGIRONA – De Nederlandse kledingketen Zeeman heeft aangegeven tijdens de presentatie van de jaarcijfers dat men van plan is om uit te gaan breiden naar Spanje en Oostenrijk. Op dit moment zijn er al twee Zeeman filialen geopend in Catalonië, te weten in Girona en Figueres. Zeeman is van plan om meer winkels te openen op meerdere plaatsen in het land.

Na de Hema komt nu ook de Zeeman naar Spanje. De kledingzaak die onder het motto “goede kleding hoeft niet duur te zijn” hun producten aanbiedt heeft besloten naast de aanwezigheid in Frankrijk, België, Duitsland en Luxemburg nu ook winkels te gaan openen in Spanje.

Vooralsnog zijn er twee filialen geopend in de regio Girona, dichtbij de Costa Brava, waar in de stad Girona en de Dali stad Figueres twee winkels werden geopend. De reden voor deze plaatsen is het feit dat er eenvoudig en snel te leveren valt uit de eigen distributiecentra in zuid Frankrijk, een land waar men nu al 188 winkels heeft.

Zeeman is van plan langzaam uit te gaan breiden in Spanje waarbij men denkt aan andere gebieden buiten Catalonië. Vooralsnog heeft Zeeman 1.235 winkels waarvan er 548 te vinden zijn in Neerland end e rest in België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Daar komen dan nu ook twee winkels in Spanje bij terwijl men nog een eerste filiaal moet openen in Oostenrijk – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken