skip to Main Content
Twee doden bij bouw nieuw hotel in el Arenal op Mallorca

Twee doden bij bouw nieuw hotel in el Arenal op Mallorca

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

dak1aMALLORCA – Op het vakantie-eiland Mallorca zijn in de vakantieplaats el Arenal twee bouwvakkers om het leven gekomen toen een deel van een nieuw te bouwen hotel in elkaar stortte. Volgens de lokale media gaat het om twee mannen van 56 en een 31 jaar die onder een afgebroken stuk dak terecht kwamen.

Naast de twee overleden bouwvakkers raakten er nog eens twee andere mannen van 33 en 35 jaar oud zwaar gewond, deze werden naar het ziekenhuis overgebracht. Reddingswerkers slaagden er weliswaar in om de vier mannen levend onder het puin vandaan te halen maar de twee doden overleden ter plaatse aan hun verwondingen.

Het ongeval gebeurde op slechts 200 meter van het strand in  el Arenal waar op de hoek van de Avenida de America en Carer Trovadors een nieuw vijf verdiepingen hoog hotel wordt gebouwd – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken