Opening nieuwe Outlet center Málaga uitgesteld

Opening nieuwe Outlet center Málaga uitgesteld
Beeld: Malaga hoy

Opening nieuwe Outlet center Málaga uitgesteld

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Op dinsdag 22 oktober had het nieuwe Luxe Outlet Center in Málaga open moeten gaan maar dat is niet gebeurd. Dit nieuwe winkelcentrum met 100 winkels is gelegen naast het reeds bestaande en bekende Plaza Mayor winkelcentrum maar vanwege problemen met de vergunningen en de toegangsweg kon de feestelijke opening op dinsdag 22 oktober niet doorgaan.

Het probleem is dat de toegangsweg nog niet gereed is en om problemen met het verkeer op de MA-20 te voorkomen mag het nieuwe winkelcentrum niet open. De gemeente mag de juiste vergunningen niet afgeven voordat het ministerie van Ontwikkelingszaken toestemming geeft. In eerste instantie zou de toegang tot het winkelgebied via de rotonde bij de Parador Golf de Guadalmar voldoende zijn maar dat bleek niet zo te zijn.

Een nieuwe openingsdatum is nog niet bekend gemaakt door het Outlet Center. 

Binnenkort kunnen de liefhebbers gaan winkelen in het nieuwe outlet center van de provincie Málaga dat meteen met 100 winkels van o.a. de bekende merken Adidas, Adolfo Domínguez, Brooks Brothers, Calvin Klein, Diesel, Escada, Karl Lagerfeld, Lacoste, Levi’s, Maje, New Balance, Polo Ralph Lauren, Puma, Sandro, Scalpers, Tommy Hilfiger, Trussardi, Tumi en Under Armour open gaat voor het publiek.

Het McArthurGlen Designer Outlet is gebouwd als een groot centraal plein met daaromheen gelegen de winkels. Uiteraard zijn er ook bars en restaurants en is er genoeg te doen voor de kinderen. 

Overigens is de outlet bij Málaga gebouwd door dezelfde eigenaar als de Designer Outlet Roermond in Nederland en heeft het Britse bedrijf ook nog outletcentra in o.a. Italië, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië en Canada.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.