skip to Main Content
Opening nieuwe Outlet center Málaga uitgesteld
Malaga hoy

Opening nieuwe Outlet center Málaga uitgesteld

MÁLAGA – Op dinsdag 22 oktober had het nieuwe Luxe Outlet Center in Málaga open moeten gaan maar dat is niet gebeurd. Dit nieuwe winkelcentrum met 100 winkels is gelegen naast het reeds bestaande en bekende Plaza Mayor winkelcentrum maar vanwege problemen met de vergunningen en de toegangsweg kon de feestelijke opening op dinsdag 22 oktober niet doorgaan.

Het probleem is dat de toegangsweg nog niet gereed is en om problemen met het verkeer op de MA-20 te voorkomen mag het nieuwe winkelcentrum niet open. De gemeente mag de juiste vergunningen niet afgeven voordat het ministerie van Ontwikkelingszaken toestemming geeft. In eerste instantie zou de toegang tot het winkelgebied via de rotonde bij de Parador Golf de Guadalmar voldoende zijn maar dat bleek niet zo te zijn.

Een nieuwe openingsdatum is nog niet bekend gemaakt door het Outlet Center. 

Binnenkort kunnen de liefhebbers gaan winkelen in het nieuwe outlet center van de provincie Málaga dat meteen met 100 winkels van o.a. de bekende merken Adidas, Adolfo Domínguez, Brooks Brothers, Calvin Klein, Diesel, Escada, Karl Lagerfeld, Lacoste, Levi’s, Maje, New Balance, Polo Ralph Lauren, Puma, Sandro, Scalpers, Tommy Hilfiger, Trussardi, Tumi en Under Armour open gaat voor het publiek.

Het McArthurGlen Designer Outlet is gebouwd als een groot centraal plein met daaromheen gelegen de winkels. Uiteraard zijn er ook bars en restaurants en is er genoeg te doen voor de kinderen. 

Overigens is de outlet bij Málaga gebouwd door dezelfde eigenaar als de Designer Outlet Roermond in Nederland en heeft het Britse bedrijf ook nog outletcentra in o.a. Italië, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië en Canada.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken