NIEUW: Volg SpanjeVandaag ook via ons eigen WhatsApp kanaal!

NIEUW: Volg SpanjeVandaag ook via ons eigen WhatsApp kanaal!
Beeld: via canva.com

NIEUW: Volg SpanjeVandaag ook via ons eigen WhatsApp kanaal!

Dit artikel is 6 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Niet zo lang geleden heeft WhatsApp de ‘kanalen’ dienst geïntroduceerd, een eenvoudige, betrouwbare en privémanier om belangrijke updates van mensen en organisaties te ontvangen, rechtstreeks via de ‘updates’ (Spaans: Novedades) tab in WhatsApp. Uiteraard gaat SpanjeVandaag met de tijd mee en dus hebben wij nu ook ons eigen WhatsApp-kanaal dat via DEZE link te bereiken is.

Wat is een WhatsApp-kanaal en waarom heeft SpanjeVandaag dat? Een WhatsApp-kanaal is een directe manier om updates over Spanje te kunnen delen met de volgers. Het is GRATIS, snel en makkelijk. Na een publicatie van onze redactie ontvang je een melding en ben je meteen op de hoogte van het actuele nieuws, wetenswaardigheden en informatie over Spanje.

Om het SpanjeVandaag-kanaal te volgen moet je de laatste versie van WhatsApp geïnstalleerd hebben op je smartphone. In het horizontale menu bovenin zie je ergens in het midden ‘Updates’ (Spaans: Novedades) staan. Als je daar op klikt, wordt het tabblad ‘Updates’ geopend en zie je ‘Status’ (Spaans: Estados) en ‘Kanalen’ (Spaans: Canales) staan. 

Als je bij ‘Kanalen’ op de rechter ‘+’ klikt, verschijnt een menu met ‘Kanaal maken’ en ‘Kanalen zoeken’, waarbij je deze laatste moet kiezen om het SpanjeVandaag-kanaal te zoeken. Klik op het vergrootglas rechtsboven om te zoeken en begin SpanjeVandaag te schrijven. In principe moet dan ons kanaal in beeld verschijnen.

LET OP: Mocht SpanjeVandaag NIET verschijnen bij de zoekresultaten, dan is dat een foutje bij WhatsApp. Je kunt op dan op deze officiële link klikken om het WhatsApp kanaal van SpanjeVandaag te zien: https://whatsapp.com/channel/0029Va83WfC7dmeRl6cPQa20

BELANGRIJK: Als je bent aangemeld, klik dan rechtsboven op het belletje waar een streep door staat om dat te veranderen en een belletje zonder streep te laten zien. Dat betekent dat elke keer als wij wat publiceren op ons WhatsApp-kanaal, je een melding ontvangt op je smartphone … wel zo makkelijk om op de hoogte te blijven van het actuele Spanje nieuws in het Nederlands.

Het is ook leuk om ons SpanjeVandaag-kanaal te DELEN met je vrienden en familie, want hoe meer volgers, hoe leuker het is. Om dat te doen kun je op de drie verticale puntjes klikken en kiezen voor ‘delen’ (Spaans: Compartir) om daarna op de gebruikelijke manier de link naar ons WhatsApp-kanaal te delen.

Ga naar de inhoud