skip to Main Content
4.000 foto’s verwerkt in twee mooie time-lapse video’s met Mallorca als hoofdrol

4.000 foto’s verwerkt in twee mooie time-lapse video’s met Mallorca als hoofdrol

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

PALMA – Voor diegene die van het eiland Mallorca houden hebben we vandaag een extraatje. Twee mooie time-lapse video’s van de fotograaf Juan García die met deze opnames het mooiste van het eiland en de hoofdstad Palma wil laten zien. Hij is er in geslaagd om de schoonheid van het eiland in 6 minuten te presenteren waardoor dit de beste promotievideo’s zijn geworden. Bekijk de video’s hier en geniet!

De Spaanse fotograaf Juan García heeft meer dan 3.000 uren aan werk besteed aan het maken van meer dan 4.000 foto’s om deze daarna in twee prachtige video’s in elkaar te zetten. Een van de video’s duurt iets meer dan 7 minuten en laat een verrassend eiland ofwel “una isla sorprendente” zien. De andere video van iets meer dan 6 minuten heeft “una ciudad sorprendente” ofwel de verrassende stad Palma als hoofdrol.

De video’s werden geplaatst op Vimeo en veelvuldig gedeeld op de sociale media waardoor Juan García plots een van de belangrijkste promotors van het Balearen eiland is geworden. Dus voor diegene die graag op Mallorca komen voor de vakantie of daar wonen, geniet van de time-lapse video’s! 🙂

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 5 reacties
  1. Geweldige filmpjes! De een valt vooral op door de prachtige natuur en de geweldige wolkenluchten, de ander door de fraaie manier van vastleggen van het dagelijks leven. Heel erg van genoten, dank je wel!

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken