skip to Main Content
Honden zorgen voor vertragingen op het vliegveld van Ibiza

Honden zorgen voor vertragingen op het vliegveld van Ibiza

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

IBIZA – Twee loslopende honden hebben voor aardig wat problemen gezorgd op het vliegveld van het eiland Ibiza. De honden liepen op de landingsbaan waardoor er vanwege de veiligheid geen vliegtuigen konden landen of opstijgen. Het duurde daarnaast erg lang voordat het personeel van het vliegveld de honden te pakken konden krijgen waarna de vliegtuigen weer gebruik mochten maken van de landingsbaan.

Twee loslopende honden die dinsdagmiddag over de landingsbaan van het vliegveld van Ibiza liepen hebben voor veel problemen gezorgd in het vliegverkeer naar en vanaf het Balearen eiland. Vier vliegtuigen liepen vertraging op tussen de 20 en 30 minuten. Gedurende de tijd dat de vliegtuigen stil stonden probeerde het personeel van het vliegveld de honden te vangen, iets wat uiteindelijk lukte.

De passagiers van een Ryanair vliegtuig welke op het punt stond om te vertrekken richting Valencia waren behoorlijk verrast toen de piloot de reden van de vertraging aankondigde. De verantwoordelijken voor het vliegveld (Aena) hebben geen idee hoe de honden op de landingsbaan konden komen aangezien het erop lijkt dat de hekken rondom het vliegveld niet kapot zijn.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken