skip to Main Content
Mercadona lanceert een likeur met een lollie smaak

Mercadona lanceert een likeur met een lollie smaak

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VALENCIA – De Spaanse supermarktketen Mercadona heeft binnenkort weer iets nieuws op de planken staan in de meer dan 1.600 eigen supermarkten in Spanje. Het gaat om een roodgekleurde likeur met lollie smaak die verkocht wordt onder de naam “Piomka”. Deze nieuwe likeur wordt gemaakt door het bedrijf Licores Riska in de gemeente Andújar uit Jaén, Andalusië.

Je moet er van houden maar volgens de “chefs”, zoals de testers en klanten van Mercadona ook wel worden genoemd, gaat de Piomka likeur een groot succes worden. Deze alcoholische drank heeft een lollie smaak en is rood gekleurd. Op het moment van schrijven staan deze alcoholische dranken nog niet in de supermarkten maar dat zal niet lang meer duren.

Licores Riska uit de provincie Jaén is de producent van deze speciale likeur. Om erachter te komen hoe de smaak is en of je het lekker gaat vinden zul je nog even moeten wachten want de likeur is nog niet te koop in de lokale supermarkt.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Lollies met likeur? Dus straks de straten vol met volwassenen zuigend aan een lollie met een mobieltje aan het oor???
    Wordt leuk?

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken