Kerstverhaal in de vorm van videomapping op de Alcazaba van Málaga

123rf
Beeld: 123rf

Kerstverhaal in de vorm van videomapping op de Alcazaba van Málaga

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Ondanks de aangename temperaturen in de winter wil Málaga dé kerststad van Spanje worden met diverse attracties. Een daarvan wordt al enkele jaren georganiseerd in de Calle Larios met het licht- en muziekspektakel dat gedurende de kerstdagen te bekijken is maar daar komt dit jaar een nieuwe attractie bij. 

Tussen 29 november en 5 januari 2020 is het mogelijk om drie keer per dag te genieten van videomapping op de muren van de Alcazaba. Het gaat om een videopresentatie op de muren van het oude Moorse fort waarmee een kerstverhaal van zeven minuten verteld wordt.

Deze nieuwe show is elke dag tussen 29 november en 5 januari 2020 te zien om 18.30, 20 en 21.30 uur als aanvulling op de shows met de verlichting en muziek in de Calle Larios. Het licht- en muziekspektakel is gedurende dezelfde data en op dezelfde tijdstippen te zien en is de laatste jaren uitgegroeid tot een bekende attractie voor de inwoners en bezoekers van de stad.

Samen met de videomapping show bij het Alcazaba en het licht- en muziekspektakel in de Calle Larios zijn er ook diverse kerstmarkten in Málaga. De Feria de Artesanía de Navidad vindt plaats van begin december tot Driekoningen 2020 in het Parque de Málaga stadspark terwijl op de Muelle Uno pier in de haven van Málaga de Mercado de Navidad y Fantasía wordt gehouden (van 15 november tot 5 januari).

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.