skip to Main Content
Kerstverhaal in de vorm van videomapping op de Alcazaba van Málaga
123rf

Kerstverhaal in de vorm van videomapping op de Alcazaba van Málaga

MÁLAGA – Ondanks de aangename temperaturen in de winter wil Málaga dé kerststad van Spanje worden met diverse attracties. Een daarvan wordt al enkele jaren georganiseerd in de Calle Larios met het licht- en muziekspektakel dat gedurende de kerstdagen te bekijken is maar daar komt dit jaar een nieuwe attractie bij. 

Tussen 29 november en 5 januari 2020 is het mogelijk om drie keer per dag te genieten van videomapping op de muren van de Alcazaba. Het gaat om een videopresentatie op de muren van het oude Moorse fort waarmee een kerstverhaal van zeven minuten verteld wordt.

Deze nieuwe show is elke dag tussen 29 november en 5 januari 2020 te zien om 18.30, 20 en 21.30 uur als aanvulling op de shows met de verlichting en muziek in de Calle Larios. Het licht- en muziekspektakel is gedurende dezelfde data en op dezelfde tijdstippen te zien en is de laatste jaren uitgegroeid tot een bekende attractie voor de inwoners en bezoekers van de stad.

Samen met de videomapping show bij het Alcazaba en het licht- en muziekspektakel in de Calle Larios zijn er ook diverse kerstmarkten in Málaga. De Feria de Artesanía de Navidad vindt plaats van begin december tot Driekoningen 2020 in het Parque de Málaga stadspark terwijl op de Muelle Uno pier in de haven van Málaga de Mercado de Navidad y Fantasía wordt gehouden (van 15 november tot 5 januari).

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken