Search
menu
Search

Kerstverhaal in de vorm van videomapping op de Alcazaba van Málaga

Oeps ... foto ontbreekt!

Kerstverhaal in de vorm van videomapping op de Alcazaba van Málaga

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Ondanks de aangename temperaturen in de winter wil Málaga dé kerststad van Spanje worden met diverse attracties. Een daarvan wordt al enkele jaren georganiseerd in de Calle Larios met het licht- en muziekspektakel dat gedurende de kerstdagen te bekijken is maar daar komt dit jaar een nieuwe attractie bij. 

Tussen 29 november en 5 januari 2020 is het mogelijk om drie keer per dag te genieten van videomapping op de muren van de Alcazaba. Het gaat om een videopresentatie op de muren van het oude Moorse fort waarmee een kerstverhaal van zeven minuten verteld wordt.

Deze nieuwe show is elke dag tussen 29 november en 5 januari 2020 te zien om 18.30, 20 en 21.30 uur als aanvulling op de shows met de verlichting en muziek in de Calle Larios. Het licht- en muziekspektakel is gedurende dezelfde data en op dezelfde tijdstippen te zien en is de laatste jaren uitgegroeid tot een bekende attractie voor de inwoners en bezoekers van de stad.

Samen met de videomapping show bij het Alcazaba en het licht- en muziekspektakel in de Calle Larios zijn er ook diverse kerstmarkten in Málaga. De Feria de Artesanía de Navidad vindt plaats van begin december tot Driekoningen 2020 in het Parque de Málaga stadspark terwijl op de Muelle Uno pier in de haven van Málaga de Mercado de Navidad y Fantasía wordt gehouden (van 15 november tot 5 januari).

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?