skip to Main Content
Nieuw winkelcentrum geopend in Puerto Rico op Gran Canaria
Mogán Mall

Nieuw winkelcentrum geopend in Puerto Rico op Gran Canaria

LAS PALMAS – De inwoners en bezoekers van het zuiden van het Canarische Eiland Gran Canaria hoeven vanaf nu niet meer de ‘guagua’ (bus) te nemen naar Maspalomas, Playa del Inglés of Las Palmas om te gaan shoppen. Op donderdag werd in de vakantieplaats Puerto Rico het nieuwe winkelcentrum Mogán Mall geopend.

Mogán Mall (dat niet in Mogán ligt) is een nieuw winkelcentrum in de toeristische plaats Puerto Rico. In totaal heeft men 70 miljoen euro geïnvesteerd om op een 37.000 m2 groot terrein een winkelcentrum te bouwen van 18.000 m2 waar 70 winkels te vinden zijn en 15 restaurants en bars.

Mogán Mall is volgens deze krant het tweede winkelcentrum dat geopend is in 2019 nadat eerder in Sevilla het Lagoh haar deuren opende. De laatste keer dat op Gran Canaria een ‘centro comercial’ werd geopend was in 2017 toen net buiten de stad Las Palmas het Los Alisios winkelcentrum open ging. 

Vanaf nu kunnen de inwoners en toeristen Mogán Mall bezoeken en genieten van winkels zoals Pull & Bear, Bershka, Stradivarius, Lefties, Levis, Vans, Mango, Timberland, Salsa, Natura, RKS, Encuentro Moda, Lacoste, JD Sports, BaseSports, fund Grube, HD (horeca), Hiperdino (supermarkt), een McAuto.

Met de opening van Mogán Mall is het aantal winkelcentra in Spanje gestegen naar 560 in totaal wat meer dan 16,4 miljoen m2 aan commerciële oppervlakte is. Mogán Mall is gebouwd door Fund Grube van de Indiase familie Chhabria, Almacenes Número 1 van de Syrische investeerder Amid Achi en Canfoto van de Spaanse investeerder Javier Puga.

Op jaarbasis hoopt Mogán Mall 4 tot 5 miljoen bezoekers te ontvangen. De situatie van het winkelcentrum in Puerto Rico, een van de plaatsen van Europa waar de meeste zonuren te vinden is en men het beste klimaat heeft, zal zeker meehelpen in het succes.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Mogan Mall ligt dus wel degelijk in het arrondissement Mogan. Laat u niet misleiden door pueblo en puerto de Mogan. In ieder geval wens ik alle mensen veel succes met het uitbaten van hun zaak!!! En voor de schopper’s laat jullie maar eens goed gaan ze gaan er daar gelukkig mee zijn

  2. Mogan Mall Is waanzinnig mooie winkels super de luxe
    Super de luxe pubs en kroegen zeer goeie restauranten gisteravond 22 November gegeten en zeer goeie prijzen uitgaans leven een dikke 10!.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken