Nieuw winkelcentrum geopend in Puerto Rico op Gran Canaria

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nieuw winkelcentrum geopend in Puerto Rico op Gran Canaria
Beeld: Mogán Mall

Laatste update: 11 maanden geleden.

LAS PALMAS – De inwoners en bezoekers van het zuiden van het Canarische Eiland Gran Canaria hoeven vanaf nu niet meer de ‘guagua’ (bus) te nemen naar Maspalomas, Playa del Inglés of Las Palmas om te gaan shoppen. Op donderdag werd in de vakantieplaats Puerto Rico het nieuwe winkelcentrum Mogán Mall geopend.

Mogán Mall (dat niet in Mogán ligt) is een nieuw winkelcentrum in de toeristische plaats Puerto Rico. In totaal heeft men 70 miljoen euro geïnvesteerd om op een 37.000 m2 groot terrein een winkelcentrum te bouwen van 18.000 m2 waar 70 winkels te vinden zijn en 15 restaurants en bars.

Mogán Mall is volgens deze krant het tweede winkelcentrum dat geopend is in 2019 nadat eerder in Sevilla het Lagoh haar deuren opende. De laatste keer dat op Gran Canaria een ‘centro comercial’ werd geopend was in 2017 toen net buiten de stad Las Palmas het Los Alisios winkelcentrum open ging. 

Vanaf nu kunnen de inwoners en toeristen Mogán Mall bezoeken en genieten van winkels zoals Pull & Bear, Bershka, Stradivarius, Lefties, Levis, Vans, Mango, Timberland, Salsa, Natura, RKS, Encuentro Moda, Lacoste, JD Sports, BaseSports, fund Grube, HD (horeca), Hiperdino (supermarkt), een McAuto.

Met de opening van Mogán Mall is het aantal winkelcentra in Spanje gestegen naar 560 in totaal wat meer dan 16,4 miljoen m2 aan commerciële oppervlakte is. Mogán Mall is gebouwd door Fund Grube van de Indiase familie Chhabria, Almacenes Número 1 van de Syrische investeerder Amid Achi en Canfoto van de Spaanse investeerder Javier Puga.

Op jaarbasis hoopt Mogán Mall 4 tot 5 miljoen bezoekers te ontvangen. De situatie van het winkelcentrum in Puerto Rico, een van de plaatsen van Europa waar de meeste zonuren te vinden is en men het beste klimaat heeft, zal zeker meehelpen in het succes.

Heb je een foutje ontdekt? Heb je een vraag? Mail ons!
Reageren op dit artikel kan via onze Facebook pagina of Facebook groep.
Gehele of gedeeltelijke reproductie van dit artikel en de daarbij geplaatste foto’s is zonder schriftelijke toestemming verboden. Het artikel staat geregistreerd bij Safe Creative Copyright Registry on the Net.

Meer recente artikelen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
donker/licht
Scroll naar top
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.