Search
menu
Search

Nieuw winkelcentrum geopend in Puerto Rico op Gran Canaria

Oeps ... foto ontbreekt!

Nieuw winkelcentrum geopend in Puerto Rico op Gran Canaria

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

LAS PALMAS – De inwoners en bezoekers van het zuiden van het Canarische Eiland Gran Canaria hoeven vanaf nu niet meer de ‘guagua’ (bus) te nemen naar Maspalomas, Playa del Inglés of Las Palmas om te gaan shoppen. Op donderdag werd in de vakantieplaats Puerto Rico het nieuwe winkelcentrum Mogán Mall geopend.

Mogán Mall (dat niet in Mogán ligt) is een nieuw winkelcentrum in de toeristische plaats Puerto Rico. In totaal heeft men 70 miljoen euro geïnvesteerd om op een 37.000 m2 groot terrein een winkelcentrum te bouwen van 18.000 m2 waar 70 winkels te vinden zijn en 15 restaurants en bars.

Mogán Mall is volgens deze krant het tweede winkelcentrum dat geopend is in 2019 nadat eerder in Sevilla het Lagoh haar deuren opende. De laatste keer dat op Gran Canaria een ‘centro comercial’ werd geopend was in 2017 toen net buiten de stad Las Palmas het Los Alisios winkelcentrum open ging. 

Vanaf nu kunnen de inwoners en toeristen Mogán Mall bezoeken en genieten van winkels zoals Pull & Bear, Bershka, Stradivarius, Lefties, Levis, Vans, Mango, Timberland, Salsa, Natura, RKS, Encuentro Moda, Lacoste, JD Sports, BaseSports, fund Grube, HD (horeca), Hiperdino (supermarkt), een McAuto.

Met de opening van Mogán Mall is het aantal winkelcentra in Spanje gestegen naar 560 in totaal wat meer dan 16,4 miljoen m2 aan commerciële oppervlakte is. Mogán Mall is gebouwd door Fund Grube van de Indiase familie Chhabria, Almacenes Número 1 van de Syrische investeerder Amid Achi en Canfoto van de Spaanse investeerder Javier Puga.

Op jaarbasis hoopt Mogán Mall 4 tot 5 miljoen bezoekers te ontvangen. De situatie van het winkelcentrum in Puerto Rico, een van de plaatsen van Europa waar de meeste zonuren te vinden is en men het beste klimaat heeft, zal zeker meehelpen in het succes.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?