Nieuw winkelcentrum geopend in Puerto Rico op Gran Canaria

Nieuw winkelcentrum geopend in Puerto Rico op Gran Canaria
Beeld: Mogán Mall

LAS PALMAS – De inwoners en bezoekers van het zuiden van het Canarische Eiland Gran Canaria hoeven vanaf nu niet meer de ‘guagua’ (bus) te nemen naar Maspalomas, Playa del Inglés of Las Palmas om te gaan shoppen. Op donderdag werd in de vakantieplaats Puerto Rico het nieuwe winkelcentrum Mogán Mall geopend.

Mogán Mall (dat niet in Mogán ligt) is een nieuw winkelcentrum in de toeristische plaats Puerto Rico. In totaal heeft men 70 miljoen euro geïnvesteerd om op een 37.000 m2 groot terrein een winkelcentrum te bouwen van 18.000 m2 waar 70 winkels te vinden zijn en 15 restaurants en bars.

Mogán Mall is volgens deze krant het tweede winkelcentrum dat geopend is in 2019 nadat eerder in Sevilla het Lagoh haar deuren opende. De laatste keer dat op Gran Canaria een ‘centro comercial’ werd geopend was in 2017 toen net buiten de stad Las Palmas het Los Alisios winkelcentrum open ging. 

Vanaf nu kunnen de inwoners en toeristen Mogán Mall bezoeken en genieten van winkels zoals Pull & Bear, Bershka, Stradivarius, Lefties, Levis, Vans, Mango, Timberland, Salsa, Natura, RKS, Encuentro Moda, Lacoste, JD Sports, BaseSports, fund Grube, HD (horeca), Hiperdino (supermarkt), een McAuto.

Met de opening van Mogán Mall is het aantal winkelcentra in Spanje gestegen naar 560 in totaal wat meer dan 16,4 miljoen m2 aan commerciële oppervlakte is. Mogán Mall is gebouwd door Fund Grube van de Indiase familie Chhabria, Almacenes Número 1 van de Syrische investeerder Amid Achi en Canfoto van de Spaanse investeerder Javier Puga.

Op jaarbasis hoopt Mogán Mall 4 tot 5 miljoen bezoekers te ontvangen. De situatie van het winkelcentrum in Puerto Rico, een van de plaatsen van Europa waar de meeste zonuren te vinden is en men het beste klimaat heeft, zal zeker meehelpen in het succes.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Mogan Mall ligt dus wel degelijk in het arrondissement Mogan. Laat u niet misleiden door pueblo en puerto de Mogan. In ieder geval wens ik alle mensen veel succes met het uitbaten van hun zaak!!! En voor de schopper’s laat jullie maar eens goed gaan ze gaan er daar gelukkig mee zijn

Mogan Mall Is waanzinnig mooie winkels super de luxe
Super de luxe pubs en kroegen zeer goeie restauranten gisteravond 22 November gegeten en zeer goeie prijzen uitgaans leven een dikke 10!.

Denk niet dat het al open Is ,een dikke week geleden in Puerto Rico geweest en daar Was nog veel werk aan .

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.