skip to Main Content

Benidorm installeert 19 computerzuilen om opinies over de stad te verzamelen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BENIDORM – (Redactie) De gemeente Benidorm wil schijnbaar graag weten wat de inwoners en bezoekers van de stad aan de Middellandse Zee vinden. Om de opinie van de mensen te weten te komen heeft men nu op verschillende plaatsen in de stad 19 computerzuilen geïnstalleerd waar inwoners maar ook toeristen en andere bezoekers terecht kunnen om via een eenvoudig proces hun mening te geven over de stad.

De gemeente is zich ervan bewust dat zowel slechte alsook goede meningen binnen zullen komen en heeft beloofd elke maand gegevens bekend te maken van de ontvangen meningen. Uiteraard zal de gemeente ook proberen oplossingen te vinden en antwoorden te geven op de aangekaarte meningen en problemen.

In totaal heeft de gemeente 223.000 euro uitgegeven aan dit project, geld afkomstig van het overheidsgeld in het project Plan E. Tevens heeft de gemeente met dit iniatief vier banen weten te creëren. (Diario Información)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend