skip to Main Content
Tieners steken ouder echtpaar dood in Bilbao

Tieners steken ouder echtpaar dood in Bilbao

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BILBAO – De politie van Bilbao heeft het afgelopen weekend twee tieners van 14 jaar gearresteerd voor de moord op een man en een vrouw van beiden 87 jaar oud. Deze moord gebeurde in de wijk Otxargoaga in de stad Bilbao in Baskenland. De dood van het echtpaar heeft waarschijnlijk alles te maken met een diefstal in het appartement. Inmiddels is ook een derde verdachte aangehouden, een jongen van 16 jaar.

Een familielid trof zondag rond 15 uur de 87-jarige man en vrouw aan in hun appartement terwijl ze op de grond lagen in een grote plas bloed. De man en vrouw waren meerdere malen gestoken door een scherp voorwerp en waren in elkaar geslagen. Het appartement was totaal overhoop gehaald wat voor de politie duidt op een diefstal.

Het duurde echter niet lang of de politie kon de daders van deze moord aanhouden. Het gaat om twee jongens van 14 jaar oud die geen onbekende zijn bij de politie van Bilbao. Op maandag is daar een derde verdachte bijgekomen, een 16 jarige jongen die zelf naar de politie is gestapt voor zijn betrokkenheid.

De politie zoekt nog naar het motief van de moord op het oudere echtpaar maar men gaat uit van een uit de hand gelopen diefstal. In deze wijk van Bilbao vinden de laatste maanden vaker diefstallen in woningen plaats waarbij de daders vaak niet te beroerd zijn om messen of vuurwapens te laten zien. Ook op straat worden regelmatig mensen overvallen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken