skip to Main Content
Politie wordt gewaarschuwd dat Puigdemont nabij Madrid in Spanje is gezien

Politie wordt gewaarschuwd dat Puigdemont nabij Madrid in Spanje is gezien

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Een inwoner van de gemeente Torrejón de Ardoz heeft donderdag de politie gewaarschuwd dat de naar België gevluchte Catalaanse ex-regiopremier Carles Puigdemont in zijn straat gesignaleerd was. Aangezien er een Spaans arrestatiebevel is voor Puigdemont werden er meteen zes Policia Nacional agenten naar de plaats gestuurd. Maar in plaats van de handboeien te pakken moest er even flink gelachen worden.

Het Spaanse La Sexta actualiteiten en humoristische televisieprogramma El Intermedia maakte opnames in de gemeente Torrejón de Ardoz waarbij ook Puigdemont aanwezig was. Nou ja, natuurlijk niet de echte maar de komiek Joaquín Reyes die verkleed als de afgezette regiopremier een van afstand goede impressie vertolkte in een sketch voor het tv-programma.

Van een afstand lijkt de komiek op Puigdemont en tel daar de zwarte jas, pruik, bril, gele sjaal de gele lus op zijn jas en de Catalaanse estelada vlag bij op en menig persoon zou bijna denken dat de echte Puigdemont aanwezig was. Toen de agenten zagen wat er precies gebeurde moesten ze hardop lachen waarna ze weggingen en de opnames verder konden gaan.

De opnames voor de sketch werden onder andere gemaakt in het themapark Parque Europa waar naast miniaturen van bekende Europese gebouwen ook een replica staat van de Atomium van Brussel, de stad waar Carles Puigdemont dichtbij woont in zijn dure villa in Waterloo.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 7 reacties
 1. Ik vind het in triest dat een politicus die 1000000 mensen vertegenwoordigt een arrestatie bevel heeft.
  PP denkt nog steeds in Franco tijd te leven.
  Het wordt de hoogste tijd dat de EU hier wat aan gaat doen.

  1. Ach beste Peter…..
   je kent de geschiedenis maar bar slecht
   Weet je hoeveel mensen er op Adolf Hitler stemden??
   Ik mag toch aannemen dat ook jij blij bent dat we in de Lage Landen geen Duits spreken nu?

   Puigdemont had ook geen 1 miljoen stemmen hoor, geen idee waar je dat vandaan haalt….

   Maar hij heeft geen arrestatie bevel aan zijn reet hangen vanwege de aantallen stemmen, maar vanwege het feit dat hij de wet heeft overtreden en dat nog altijd aan het doen is.

   Daarnaast is het niet de PP die een arrestatie bevel uitgeeft maar de rechter.

   Maar we weten het inmiddels wel, de pro-Puigdemont makkers en rakkers, zijn nu eenmaal geen mensen die hun feiten op orde hebben. Het zijn meestal zeer rechtse makkers of zeer linkse kameraden die hem blind volgen en hem blind verdedigen.

   Ik heb niets tegen mensen, maar wel tegen hele enge mannetjes die het boekje herschrijven dat der Adolf zelf ooit schreef…

   De extreem rechtse stakkers halen keer op keer Franco maar aan, dat P de Adolf kaart telkens trekt, dat willen jullie niet eens inzien!

   1. Volledig correct. Ik stel me wel vragen rond de redactionele waarde van dit artikel. Dit hoort thuis is een roddelblaadje bij de kapper of zo. Als men in de getoonde figuur de idioot P herkent moet men wel flink bezopen zijn. Dan was de look-alike in de carnavalsstoet in Aalst veel dichter bij de echte!!!!

  2. Wilders heeft meerdere malen 1.000.000 stemmen behaald en in tegenstelling tot Foetsiemont heeft Wilders wél de “cojones” getoond om in te gaan op de uitnodiging van het OM.

  3. Ah Peter, hou nu toch eens op met die flauwe kul…..P en zijn aanhangers hebben gepoogd om zich eenzijdig af te scheuren van het moederland; een soort staatsgreep zeg maar. Toen de Catalaanse grond te heet werd zijn de putchisten gevlucht: nu is er eentje die geniet van de dure Zwitserse berglucht, de ander woont in een Brussels stulpje van 4000 EUR/maand. Wie wordt hier in het ootje genomen?……juist, de hardwerkende Catalaan en zij die reeds hun job verloren hebben door de vertrekkende bedrijven uit de regio!!
   Als je schrik hebt van het gerecht in een democratie als Spanje mag je er van op aan gaan dat je iets op je kerfstok hebt.
   Dus, aub, stop die flauwe commentaar!!!

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken