skip to Main Content
Zoon vermoordt en hakt moeder in stukken en eet een deel op in Madrid
Archieffoto

Zoon vermoordt en hakt moeder in stukken en eet een deel op in Madrid

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – De politie heeft in een woning in de wijk Salamanca in de Spaanse hoofdstad Madrid een 26-jarige man gearresteerd die verdacht wordt van het vermoorden van zijn moeder. Blijkbaar heeft de man zijn moeder gedood, in stukken gesneden en samen met zijn hond delen van zijn eigen moeder opgegeten.

De 26-jarige man werd in de woning gevonden waar hij rustig samen met zijn hond in de huiskamer zat terwijl zijn moeder verdeeld in verschillende plastic zakken en tuppers in diverse kamers gevonden werd.

De politie ging op zoek naar de man nadat een vriendin van de om het leven gebrachte vrouw melding deed van het feit dat zij al een maand niets gehoord had van de vrouw. Eenmaal in de woning troffen de agenten van de Policia Nacional de zoon, de hond en de in stukken gesneden en in plastic zakken en tuppers verdeelde moeder aan.

Nadat de agenten de man hadden gearresteerd gaf hij tijdens het verhoor toe dat hij zijn moeder had vermoord en in stukken had gesneden. Wat de agenten echter niet verwachten is dat hij ook opbiechtte dat hij samen met zijn hond delen van zijn moeder heeft opgegeten.

Volgens de eerste gegevens heeft de zoon zijn moeder in meer dan 1.000 stukken gesneden. Dat deed hij met een precisie waar de onderzoekers versteld van staan. De zoon werkt in een restaurant dus hij kan met messen overweg. Veel delen van het lichaam van zijn moeder zaten in tuppers. Er werd gestold bloed gevonden waaruit de politie kan opmaken dat de vrouw zo’n drie weken geleden werd vermoord. De 26-jarige man wordt nu ook wel de ‘Canibal de Ventas’ genoemd.

De man is geen onbekende bij de politie aangezien er al 12 aanklachten tegen hem waren vanwege het psychisch en lichamelijk mishandelen van zijn moeder. De man heeft een broer die niet meer thuis woont. De vader is enkele jaren geleden overleden.

Deze maand werd in de gemeente Alcala de Henares in de provincie Madrid ook al een 22-jarige man aangehouden die een andere man door twee messteken in de rug om het leven had gebracht en daarna het lijk in stukken had gesneden en in een vriezer in zijn woning had gestopt.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 17 reacties
 1. Voor mij lijkt het duidelijk dat het hier een geesteszieke man betreft die waarschijnlijk ontoerekeningsvatbaar zal worden verklaard en bijgevolg ook zal worden geïnterneerd. Ik vraag me wel af hoe het komt dat, rekening houden met 12 voorgaande aanklachten, zijn ziekelijke aard niet eerder naar boven is gekomen. Hoelang hij zal worden opgesloten kan niemand voorspellen, maar de kans dat hij ooit ‘genezen’ verklaard wordt en vrij komt, lijkt me niet uitgesloten.

  1. ’t Zal een psychopaat zijn, wat geen excuus zou zijn voor zijn walgelijke en onmenselijke daad. Zijn hond is ook een slachtoffer en vindt hopelijk een goed baasje.

   1. Ik weet het nog zo net niet. Ik heb zo het gevoel dat men steevast dieren onmiddellijk afmaakt die mensenvlees gegeten hebben. BRR zelfs van deze tekst gruwel ik al…

 2. De mensen die elke keer maar weer zeiken, of zal ik zeggen, zijken, over de taalvauten of de speelvauten…..dij miensen hebben echt tieveul teid deque iek.
  Wat een stel kneuzen zijn dat, sorry riedaktie, daa moe me egt vv fan mien hard

  1. Deze figuren met hun ongebreidelde negatieve commentaren zouden zich eens van hun sportieve kant moeten laten zien en reageren op dit kostelijke stukje van je Juan 74.
   Ik kan mij zeer wel vinden hierin. Maar ik blijf het zeggen, de redactie zou dit soort opmerkingen niet meer moeten plaatsen.
   Overigens heeft jouw stukje het grote voordeel dat niemand je kan betrappen op eventuele taalfouten!

   1. Je moest je schamen om op deze manier op dit tragische artikel te reageren.
    Écht walgelijk Griet, dat wordt um Niet…..

   1. Met verbazing lees ik vaak de reacties, verreweg te onnozel voor woorden. Toch maar een keer gereageerd niet op een artikel, maar ……..de rest kun je zelf wel raden.

 3. Martin je hebt gelijk, wat een gruwel !!!! Ziekelijk en walgelijk.
  En ……. dit dan nog met je eigen moeder doen !!! Een moeder doet zoveel voor haar kind en dan betekent ze niets voor hem, geen gevoelens naar haar toe, respectloos. Hoe kan je nog slapen zonder hevige nachtmerries.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken