Automobilist rijdt in volle vaart terras op in Sabadell met vier gewonden tot gevolg

Automobilist rijdt in volle vaart terras op in Sabadell met vier gewonden tot gevolg
Beeld: 123rf

Automobilist rijdt in volle vaart terras op in Sabadell met vier gewonden tot gevolg

BARCELONA – Op de onderstaande videobeelden is te zien hoe drie personen en een hond rustig op een terras zitten wanneer plotseling een auto in volle vaart tegen twee van de personen aanrijdt. De derde persoon en de hond kwamen met de schrik vrij. De automobilist testte na het ongeval negatief op drugs en alcohol en men onderzoekt wat is gebeurd.

Het zijn videobeelden van een beveiligingscamera en wonder boven wonder zijn er geen doden te betreuren. De auto rijdt in volle vaart het terras op en de aangereden personen hadden geen kans meer om de auto te ontwijken. Nadat de auto in totaal vier personen (twee zijn op de video te zien), tafel en stoelen omver reed kwam deze tot stilstand tegen een boom. Maar zoals aan de banden en de rook te zien is bleef de automobilist gas geven.

Overigens gaat het niet alleen om de twee personen die op de video te zien zijn want in totaal raakten vier mensen gewond. Een van de gewonden is er ernstig aan toe terwijl de overige personen licht gewond raakten. Deze aanrijding gebeurde op zondag 20 maart bij de Bar Cielo Azul aan de Plaza España in de stad Sabadell.

De automobilist werd meteen na het ongeval door de politie op drugs en alcohol onderzocht maar testte negatief. Er wordt nu onderzocht hoe het mogelijk is dat deze persoon de controle over zijn auto kwijtraakte en vier personen aanreed en voor veel schade zorgde. De roekeloze automobilist is niet aangehouden omdat er ogenschijnlijk geen opzet in het spel is en de persoon ook negatief is getest op drugs en alcohol.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.