Search
menu
Search

Automobilist rijdt in volle vaart terras op in Sabadell met vier gewonden tot gevolg

Automobilist rijdt in volle vaart terras op in Sabadell met vier gewonden tot gevolg
Beeld: 123rf

Automobilist rijdt in volle vaart terras op in Sabadell met vier gewonden tot gevolg

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – Op de onderstaande videobeelden is te zien hoe drie personen en een hond rustig op een terras zitten wanneer plotseling een auto in volle vaart tegen twee van de personen aanrijdt. De derde persoon en de hond kwamen met de schrik vrij. De automobilist testte na het ongeval negatief op drugs en alcohol en men onderzoekt wat is gebeurd.

Het zijn videobeelden van een beveiligingscamera en wonder boven wonder zijn er geen doden te betreuren. De auto rijdt in volle vaart het terras op en de aangereden personen hadden geen kans meer om de auto te ontwijken. Nadat de auto in totaal vier personen (twee zijn op de video te zien), tafel en stoelen omver reed kwam deze tot stilstand tegen een boom. Maar zoals aan de banden en de rook te zien is bleef de automobilist gas geven.

Overigens gaat het niet alleen om de twee personen die op de video te zien zijn want in totaal raakten vier mensen gewond. Een van de gewonden is er ernstig aan toe terwijl de overige personen licht gewond raakten. Deze aanrijding gebeurde op zondag 20 maart bij de Bar Cielo Azul aan de Plaza España in de stad Sabadell.

De automobilist werd meteen na het ongeval door de politie op drugs en alcohol onderzocht maar testte negatief. Er wordt nu onderzocht hoe het mogelijk is dat deze persoon de controle over zijn auto kwijtraakte en vier personen aanreed en voor veel schade zorgde. De roekeloze automobilist is niet aangehouden omdat er ogenschijnlijk geen opzet in het spel is en de persoon ook negatief is getest op drugs en alcohol.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?