Meer dan 11.000 nieuwbouwwoningen te koop in de provinciale hoofdsteden in Andalusië

Meer dan 11.000 nieuwbouwwoningen te koop in de provinciale hoofdsteden in Andalusië
Beeld: Canva

Meer dan 11.000 nieuwbouwwoningen te koop in de provinciale hoofdsteden in Andalusië

SEVILLA – Volgens het woningportaal Idealista.es staan er in de provinciale hoofdsteden in de autonome regio Andalusië meer dan 11.000 nieuwbouwwoningen te koop. De meeste van deze nieuwe woningen zijn te vinden in Málaga, Sevilla, Córdoba en Granada. De gemiddelde prijzen per vierkante meter worden geschat op 2.773 euro met een gemiddelde woningprijs van 317.818 euro voor een woning van 115 vierkante meter.

Málaga is de stad waar de meeste nieuwbouwwoningen te koop staan met 3.173 woningen. In Sevilla staan 3.115 woningen te koop gevolgd door Córdoba met 1.553 woningen, Granada met 1.466, Almería met 933, Huelva met 806 en Jaén met 110 nieuwbouwwoningen. Cádiz is de enige provinciale hoofdstad waar geen nieuwbouwwoningen te koop zijn. Idealista.es baseert zich op de cijfers van de grote bouwondernemingen.

Volgens Idealista.es worden partktisch alle nieuwbouwwoningen aangeboden door 10 bedrijven/bouwondernemingen. Aedas Homes heeft 17% van het aanbod in handen gevolgd door Aelca met 14%, Metrovacesa met 13%, Vía Célere met 12% en Habitat Inmobiliaria met 11%. Neinor Homes heeft een aandeel van 9% terwijl Grupo Insur, ASG Homes, AQ Acentor en Culmia allemaal een aandeel hebben van 6%.

Op de website Idealista.es zijn 70 aanbiedingen te vinden van nieuwbouwwoningen in de stad Málaga met prijzen tussen de 92.400 en 1,6 miljoen euro. In Córdoba worden op Idelaista.es 30 nieuwbouwwoningen aangeboden tussen de 132.000 en 559.000 euro terwijl in Granada 20 projecten te koop staan met prijzen tussen de 93.000 en 400.000 euro.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.