skip to Main Content
Low Cost vlieger Vueling plaatst stopcontacten in vliegtuigen

Low Cost vlieger Vueling plaatst stopcontacten in vliegtuigen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

vueling3BARCELONA – De Spaanse low cost vlieger Vueling gaat in diverse vliegtuigen stopcontacten plaatsen zodat reizigers hun mobiele telefoons of tablets kunnen opladen en hun laptops kunnen gebruiken wanneer de batterij op is. De stopcontacten worden in samenwerking met frisdrankfabrikant Pepsi geplaatst onder de noemer Vueling by Pepsi. Voorlopig gaat het om zo’n 60 vliegtuigen.

De stopcontacten zijn echter niet door het hele vliegtuig te vinden en worden alleen geplaatst in de priority zone waar extra voor betaald dient te worden. Deze zone loopt van de eerste tot de vierde rij in de vliegtuigen. Er zijn stroomaansluitingen van 220 volt en 110 volt. Daarnaast is er een USB-aansluiting van vijf volt.

Samen met Pepsi komen er meer veranderingen. Zo zijn er naast stopcontacten ook andere meer comfortabele stoelen geplaatst in de priority zone. Daarnaast worden de priority rijen door panelen op de vierde rij en blauwe sfeerverlichting geschieden van de rest van het vliegtuig. Heb je daarnaast het excellence-tarief dan krijg je ook gratis een warme maaltijd en worden er speciale reinigingsdoekjes uitgedeeld.

Diverse van de veranderingen worden direct gesponsord door de frisdrankfabrikant Pepsi die vanaf vorige maand de officiële drankleverancier van de luchtvaartmaatschappij Vueling is geworden – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken